+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    720
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.986
    Pohvaljen 2.858 puta u 1.218 postova
    Moć reputacije
    87

    Jessica Alba / Džesika Alba

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Jessica Alba / Džesika Alba

    IMDb



    Džesika Mari Alba je američka glumica, rođena 28. aprila 1981. godine u Pomoni (Kalifornija, SAD).

    Svoju TV i filmsku karijeru je započela u 13. godini starosti sa filmom Kamp za nigde i TV serijom Tajni svet Aleks Mek. Prvu važniju ulogu je dobila u televizijskoj seriji koja se zvala Mračni anđeo (2000-2002), da bi kasnije igrala u nekoliko filmova, uglavnom žanra komedije i akcije. Neki od poznatijih filmova u kojima je igrala su: Medena (2003), Grad greha (2005), U dubini mora (2005), Fantastična četvorka (2005), Fantastična četvorka 2: Uspon Srebrnog Letača (2007) i Predigra za brak (2007).

    Magazin Maksim ju je često svrstavao na svoju listu "Hot 100", a 2006. godine na AskMen.com izabrana je na prvom mestu na njihovoj listi od 99 najpoželjnijih žena. Takođe, godinu dana kasnije izabrana je od strane FHM za najseksipilniju ženu na svetu. Pojavila se i na naslovici poznatog časopisa Plejboj. Osvajala je nagrade kao što su: Choice Actress Teen Choice Award i Nagrada Saturn za najbolju glumicu na televiziji za glumu u TV seriji Mračni anđeo.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Camp Nowhere (1994)
    2. The Secret World of Alex Mack (1994–1998)
    3. Venus Rising (1995)
    4. Chicago Hope (1994–2000)
    5. ABC Afterschool Specials (1972–1997)
    6. Flipper (1995– )
    7. Brooklyn South (1997–1998)
    8. Beverly Hills, 90210 (1990–2000)
    9. Love Boat: The Next Wave (1998–1999)
    10. P.U.N.K.S. (1999)
    11. Never Been Kissed (1999)
    12. Idle Hands (1999)
    13. Paranoid (2000)
    14. Dark Angel (2000–2002)
    15. Dark Angel (2002)
    16. The Sleeping Dictionary (2003)
    17. MADtv (1995–2009)
    18. Rock Me, Baby (2003–2004)
    19. Honey (2003)
    20. Entourage (2004–2011)
    21. Sin City (2005)
    22. Fantastic Four (2005)
    23. Fantastic Four (2005)
    24. Into the Blue (2005)
    25. The Ten (2007)
    26. 4: Rise of the Silver Surfer (2007)
    27. Good Luck Chuck (2007)
    28. Bill (2007)
    29. Awake (2007)
    30. The Eye (2008)
    31. The Love Guru (2008)
    32. The Office (2005–2013)
    33. The Killer Inside Me (2010)
    34. Valentine's Day (2010)
    35. Machete (2010)
    36. An Invisible Sign (2010)
    37. Saturday Night Live (1975– )
    38. Little Fockers (2010)
    39. Spy Kids: All the Time in the World in 4D (2011)
    40. It Has Begun: Bananapocalypse (2012)
    41. A.C.O.D. (2013)
    42. Escape from Planet Earth (2013)
    43. Machete Kills (2013)
    44. The Spoils of Babylon (2014– )
    45. Sin City: A Dame to Kill For (2014)
    46. Stretch (2014)
    47. How to Make Love Like an Englishman (2014)
    48. Barely Famous (2015– )
    49. Barely Lethal (2015)
    50. Taylor Swift: Bad Blood (2015)
    51. Entourage (2015)
    52. The Veil (2016)
    53. Dear Eleanor (2016)
    54. Mechanic: Resurrection (2016)
    Izmenjeno od: Shane; 30.03.2019 u 12:44.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 22:44.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1