+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    720
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.988
    Pohvaljen 2.858 puta u 1.218 postova
    Moć reputacije
    87

    Jared Padalecki / Jared Padalecki

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Jared Padalecki / Jared Padalecki

    IMDb



    Jared Tristan Padalecki (rođen 19. jula 1982) je američki glumac. Odrastao je u San Antoniju, Texas. Ubrzo nakon srednje škole, Jared otišao u Los Angeles kako bi ispunio svoj veliki san glume.

    U 2000-toj, Jared je dobio ulogu dekana Forester na hit TV seriji Gilmore Girls. Ovo se smatra da se njegov veliki uspeh. On je igrao do 2005 god. Jared je postao najpoznatljiviji u ulozi kao Sam Winchester iz Warner Brothers Lovci na natprirodno. Lik lovca Sama je donio veliku slavu i puno uspeha nakon punih šest sezona prikazivanja. Ovaj uspjeh je dovelo da se Jared oproba i u većim filmovima kao što su kultni petak 13. i drugima.

    Padalecki se ozenio sa kolegenicom iz Supernatural-a co-zvijezda Genevieve Cortese. Sretan par živi u Vancouveru, British Columbia, Kanada.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. A Little Inside (1999)
    2. Silent Witness (2000)
    3. ER (1994–2009)
    4. Close to Home (2001)
    5. A Ring of Endless Light (2002)
    6. Cheaper by the Dozen (2003)
    7. Young MacGyver (2003)
    8. New York Minute (2004)
    9. Flight of the Phoenix (2004)
    10. Gilmore Girls (2000–2007)
    11. House of Wax (2005)
    12. Cry_Wolf (2005)
    13. House of Fears (2007)
    14. Christmas Cottage (2008)
    15. Friday the 13th (2009)
    16. Supernatural: The Animation (2011– )
    17. Behind the Scenes of Supernatural: A Fan's Perspective (2014)
    18. Gilmore Girls: Seasons (2016– )
    19. Supernatural (2005– )

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 16:40.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:48.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1