+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    739
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    6.079
    Pohvaljen 2.928 puta u 1.236 postova
    Moć reputacije
    88

    Tim Allen / Tim Alen

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Tim Allen / Tim Alen

    IMDb



    Timothy Alan Dick, rođen 13. juna 1953. goidne u Denveru (Sjedinjene Američke Države), američki je komičar, glumac, producent i zabavljač čiji glas smo mnogo puta mogli čuti u pozadini crtanih filmova i igrica. Poznat po sitkomu "Home Improvement" i ulogama u serijalu "Toy Story", "The Santa Clause", kao i po filmu "Galaxy Quest". Nominovan je za prestižnu nagradu Emmy, I osvojio je kao najblji glumac za "Home Improvement", proglašen Diznijevom legendom 1999. godine, zbog uloga u filmovima "Toy Story" i "The Santa Clause", kao i, iste godine, za omiljenog tv glumca – komičara. Od 1984. do 2003. godine, bi je oženjen Laurom Deibel, a od 2006. godine do danas u braku je sa Jane Hajduk.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Tropical Snow (1988)
    2. ABC TGIF (1990–2001)
    3. The Santa Clause (1994)
    4. Toy Story (1995)
    5. The Drew Carey Show (1995–2004)
    6. Meet Wally Sparks (1997)
    7. Jungle 2 Jungle (1997)
    8. Soul Man (1997–1998)
    9. For Richer or Poorer (1997)
    10. The Larry Sanders Show (1992–1998)
    11. Spin City (1996–2002)
    12. Home Improvement (1991–1999)
    13. Toy Story 2 (1999)
    14. Toy Story 2 (1999)
    15. Galaxy Quest (1999)
    16. Buzz Lightyear of Star Command: The Adventure Begins (2000)
    17. Toy Story Racer (2001)
    18. Who Is Cletis Tout? (2001)
    19. Joe Somebody (2001)
    20. Big Trouble (2002)
    21. The Santa Clause 2 (2002)
    22. These Guys (2003)
    23. Jimmy Neutron: Win, Lose and Kaboom (2004)
    24. Christmas with the Kranks (2004)
    25. The Shaggy Dog (2006)
    26. Cars (2006)
    27. Zoom (2006)
    28. The Santa Clause 3: The Escape Clause (2006)
    29. Wild Hogs (2007)
    30. Redbelt (2008)
    31. Toy Story Midway Mania! (2008)
    32. The Six Wives of Henry Lefay (2009)
    33. Scene It? Disney Magical Moments (2010)
    34. Crazy on the Outside (2010)
    35. Toy Story 3 (2010)
    36. Toy Story 3 (2010)
    37. Hawaiian Vacation (2011)
    38. Small Fry (2011)
    39. Partysaurus Rex (2012)
    40. The Penguin King (2012)
    41. 3 Geezers! (2013)
    42. Toy Story of Terror (2013)
    43. Toy Story That Time Forgot (2014)
    44. Cristela (2014–2015)
    45. Last Man Standing (2011– )
    46. Toy Story 4 (2019)
    Izmenjeno od: Shane; 07.09.2018 u 13:26.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 00:22.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1