+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    720
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.988
    Pohvaljen 2.858 puta u 1.218 postova
    Moć reputacije
    87

    Jensen Ackles / Dzensen Ekls

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Jensen Ackles / Dzensen Ekls

    IMDb



    Jensen Ross Ackles (rođen 1. marta 1978. godine u Dallasu, Texas, SAD) je američki televizijski glumac.

    Ackles je, vjerovatno, najpoznatiji po svojoj ulozi Erica Bradya NBC-ove sapunice Days of Our Lives od 1997 do 2000. godine. Uloga mladog fotografa donijela mu je, 1998. godine, nagradu za najboljeg muškog pridošlicu u seriji.

    Nakon što je napustio seriju Days of our Lives, Ackles se preselio u Vancouver, te se pridružio glumačkoj ekipi serije Dark Angel, u kojoj je glumio lik po imenu Alec. Radio je na toj seriji, ubijeđen od strane Jamesa Camerona i glavne glumice, Jessicae Albe, od 2001 do 2002. godine. 2003. godine, nekoliko se puta pojavio, kao C.J., u hit seriji televizijske mreže WB, Dawson's Creek.

    2004. godine, Ackles se vratio u Vancouver, gdje je dobio jednu od glavnih uloga u široko poznatoj seriji WB-a, Smallville, koja govori o Clarku Kentu u vremenu, kada je bio teenager. Njegov lik, Jason Teague, izlazi sa Clarkovom bivšom djevojkom, Lanom Lang, koju igra Kristin Kreuk.

    Ackles trenutno glumi u novoj WB-ovoj naučno-fantastičnoj seriji Supernatural, u ulozi Deana Winchestera.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Wishbone (1995–1999)
    2. Sweet Valley High (1994–1998)
    3. Mr. Rhodes (1996–1997)
    4. Cybill (1995–1998)
    5. Days of Our Lives (1965– )
    6. Blonde (2001– )
    7. Dark Angel (2000–2002)
    8. Dawson's Creek (1998–2003)
    9. Still Life (2003– )
    10. The Plight of Clownana (2004)
    11. Smallville (2001–2011)
    12. Devour (2005)
    13. Ten Inch Hero (2007)
    14. My Bloody Valentine (2009)
    15. Batman: Under the Red Hood (2010)
    16. Tron: Evolution (2010)
    17. The 3rd Birthday (2010)
    18. Tron: Evolution - Battle Grids (2010)
    19. Supernatural: The Animation (2011– )
    20. Behind the Scenes of Supernatural: A Fan's Perspective (2014)
    21. Supernatural (2005– )

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 16:56.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:54.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1