+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    720
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.986
    Pohvaljen 2.857 puta u 1.217 postova
    Moć reputacije
    87

    Paul Wesley / Pol Vesli

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Paul Wesley / Pol Vesli

    IMDb



    Pol Vesli, rođen 23. jula 1982. godine, američki glumac je poznat po ulozi Stefana Salvatorea iz tinejdžerske serije Vampirski dnevnici koja je počela sa emitovanjem 10. septembra 2009. kao i po seriji Fallen. Prva srpska televizija je 14. novembra 2011. godine počela emitovati Vampirske dnevnike.

    Pol je rođen u Nju Bransviku, Nju Džerzi, roditelja Agneske i Tomasa Wasilewski a odrastao u Marlboru, Nju Džerzi. Ima stariju sestru Moniku, i dve mlađe, Džuliju i Leu. Pol je usavršavao engleski jezik sve do 16 godine u Poljskoj, a poljski veoma dobro govori.

    Vesli je pohađao Christian Brothers Academy u Linkroftu, Nju Džerzi i Marlboro srednju školu. Za vreme dok je bio u srednjoj školi, Pol je kandidovan da u sapunici Guilding Light (Vodilja) igra Maksa Nikersona. Prebačen je iz Marlboro srednje škole u Lakewood Prep School u Hovelu, Nju Džerzi jer je ta škola mogla da ispuni njegove prioritete. Ovde je diplomirao 2000. godine, a zatim počeo studirati na Rutgers univerzitetu u Nju Džerziju, ali je otišao nakon prvog semestra uz podršku roditelja, jer mu je bilo ponudjeno mnogo uloga. On je odlučio da se oproba u glumačkim vodama jer ga je gluma veoma privlačila i hteo je da joj posveti pažnju. Pol, u slobodno vreme voli da igra hokej na ledu. On je izrazio želju i interesovanje za režiranje i pisanje. Vesli se oženio svojom dugogodišnjom devojkom, glumicom iz serijala Pretty Little Liars, Tori Devito, aprila 2011. I van kamera voli da provodi vreme sa svojim kolegama iz serije Vampirski dnevnici, Ijanom Somerhalderom i Ninom Dobrev.

    Igrao je u serijalima 24,8 Simple Rules (8 jednostavnih pravila), American Dreams (Američki snovi), Army Wives (Vojska žena), Cane (Trska), Everwood, Guilding Light (Vodilja), Smallville, The O.C. i Wolf Lake (Vučje jezero). Film u kome će se pojaviti kao glavni lik jeste adaptacija Romeo i Julija planiran je za snimanje u septembru 2012. Snimio je veliki broj filmova i serija. Uloga Stefana u seriji Vampirski dnevnici mu je donela najveću popularnost.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Another World (1964–1999)
    2. The Guiding Light (1952–2009)
    3. Shot in the Heart (2001)
    4. Wolf Lake (2001–2002)
    5. The Education of Max Bickford (2001–2002)
    6. Minority Report (2002)
    7. Law & Order: Criminal Intent (2001–2011)
    8. Young Arthur (2002)
    9. The Edge (2003)
    10. Smallville (2001–2011)
    11. The O.C. (2003–2007)
    12. 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (2002–2005)
    13. Everwood (2002–2006)
    14. CSI: Miami (2002–2012)
    15. The Last Run (2004)
    16. American Dreams (2002–2005)
    17. Roll Bounce (2005)
    18. CSI: NY (2004–2013)
    19. Law & Order: Special Victims Unit (1999– )
    20. Cloud 9 (2006)
    21. Lenexa, 1 Mile (2006)
    22. Crossing Jordan (2001–2007)
    23. Peaceful Warrior (2006)
    24. Fallen (2006)
    25. Fallen (2007– )
    26. Cane (2007– )
    27. Shark (2006–2008)
    28. The Russell Girl (2008)
    29. Killer Movie (2008)
    30. Cold Case (2003–2010)
    31. Elsewhere (2009)
    32. Army Wives (2007–2013)
    33. 24 (2001–2010)
    34. Beneath the Blue (2010)
    35. The Baytown Outlaws (2012)
    36. Before I Disappear (2014)
    37. Amira & Sam (2014)
    38. The Originals (2013– )
    39. The Vampire Diaries (2009– )
    40. Mothers and Daughters (2016)
    41. Late Bloomer (2016)
    Izmenjeno od: lisani; 18.04.2018 u 19:33.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:45.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1