+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    739
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    6.079
    Pohvaljen 2.930 puta u 1.236 postova
    Moć reputacije
    88

    Gary Sinise / Gari Siniz

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Gary Sinise / Gari Siniz

    IMDb



    Gari Siniz (engl. Gary Sinise) je američki glumac, rođen 17. marta 1955. godine u Blu Ajlandu (Ilinois).
    Tijekom karijere osvojio je Emmy i Zlatni globus, a bio je nominiran za Zlatnu palmu i Oscara. 1992. je prvi puta bio redatelj. Film se zvao O miševima i ljudima. 1994. bio je nominiran za Oscara za sporednu ulogu u filmu Forrest Gump. Za ulogu predsjednika u filmu Truman je osvojio Zlatni globus, a 1996. je u filmu Ucjena glumio jednu od glavnih uloga. Danas je poznat po ulozi detektiva Maca Taylora u seriji CSI:NY. Također je poznat po jednoj od glavnih uloga u filmu Apollo 13.

    1982. je započeo karijeru u Steppenwolfovoj produkciji True West. 1983. je osvojio nagradu Obie za ulogu s Johnom Malkovichem u American Playhouse. 1988. je ostvario prvu redateljsku debi u filmu Miles from Home. Zatim je ostvario poznate uloge u filmovima Forrest gump, O miševima i ljudima (također i redatelj), Apollo 13, Reindeer Games, Snake Eyes, Ransom, Mission to Mars, The Stand, Impostor i The Green Mile. 2004. je počeo snimati seriju CSI:NY u kojoj tumači lik glavnog forenzičkog istražitelja i s kojom je doživio veliki uspjeh.

    Gary Sinise je od 1981. godine u braku s glumicom Moirom Harris. S njome ima troje djece: Sophie (1988 -), McCanna Anthony (1990 -) i Ella Jane (1992 - ). Sinise je poznat kao jedan od rijetkih holivudskih glumaca koji se ne ustručava otvoreno izjašnjavati kao konzervativac i desničar. Godine 2006. je za vrijeme izraelsko-libanonskog rata u plaćenom oglasu podržao Izrael, a godine 2008. je podržao predsjedničku kampanju republikanskog kandidata Johna McCaina.


    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. A Wedding (1978)
    2. Knots Landing (1979–1993)
    3. Family Secrets (1984)
    4. Crime Story (1986–1988)
    5. My Name Is Bill W. (1989)
    6. The Final Days (1989)
    7. Hunter (1984–1991)
    8. American Playhouse (1981– )
    9. A Midnight Clear (1992)
    10. Of Mice and Men (1992)
    11. The Witness (1993)
    12. Jack the Bear (1993)
    13. The Stand (1994– )
    14. Forrest Gump (1994)
    15. The Quick and the Dead (1995)
    16. Frasier (1993–2004)
    17. Apollo 13 (1995)
    18. Truman (1995)
    19. Albino Alligator (1996)
    20. Ransom (1996)
    21. George Wallace (1997)
    22. Snake Eyes (1998)
    23. That Championship Season (1999)
    24. All the Rage (1999)
    25. The Green Mile (1999)
    26. Reindeer Games (2000)
    27. Mission to Mars (2000)
    28. Bruno (2000)
    29. Impostor (2001)
    30. Made-Up (2002)
    31. Path to War (2002)
    32. Hideous Man (2002)
    33. A Gentleman's Game (2002)
    34. Mission: Space (2003)
    35. The Human Stain (2003)
    36. Fallen Angel (2003)
    37. The Big Bounce (2004)
    38. The Forgotten (2004)
    39. Magnificent Desolation: Walking on the Moon 3D (2005)
    40. CSI: Miami (2002–2012)
    41. Open Season (2006)
    42. CSI: NY (2008)
    43. Beyond All Boundaries (2009)
    44. Missions That Changed the War (2010– )
    45. CSI: Crime Scene Investigation (2000–2015)
    46. CSI: NY (2004–2013)
    47. CSI: NY - The Final Season: A Day Off With (2013)
    48. Captain America: The Winter Soldier (2014)
    49. Criminal Minds (2005– )
    50. Criminal Minds: Beyond Borders (2016– )
    51. Beyond Glory (2016)
    Izmenjeno od: lisani; 18.04.2018 u 19:11.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 19:44.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1