+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor lisani avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    595
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    8
    Pohvaljen 435 puta u 278 postova
    Moć reputacije
    70

    Jim Caviezel / Džim Kavizel

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Jim Caviezel / Džim Kavizel

    IMDb



    Džim Kavizel (Mount Vernon, Washington, 26. septembar 1968.), filmski i televizijski glumac. Najpoznatiji je po ulozi Isusa u filmu Stradanje Isusovo iz 2004. Po vjeroispovijesti je katolik. Prezime mu je retoromanskog podrijetla, otac mu je slovačkog i švicarskog podrijetla, a majka irskog. Prije nego što se 1991. počeo baviti glumom, igrao je košarku. BuddyTV stavila ga je na 92. mjesto na ljestvici najljepših muškaraca s televizije 2011. Od septembra 2011 god. poceo je sa snimanjem nove CBS-ove serije "Person of Interest".

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. My Own Private Idaho (1991)
    2. The Wonder Years (1988–1993)
    3. Diggstown (1992)
    4. Blue Chips (1994)
    5. Wyatt Earp (1994)
    6. 77 Sunset Strip (1995)
    7. Murder, She Wrote (1984–1996)
    8. Children of the Dust (1995)
    9. Ed (1996)
    10. The Rock (1996)
    11. G.I. Jane (1997)
    12. The Thin Red Line (1998)
    13. Ride with the Devil (1999)
    14. Frequency (2000)
    15. Pay It Forward (2000)
    16. Angel Eyes (2001)
    17. The Count of Monte Cristo (2002)
    18. High Crimes (2002)
    19. I Am David (2003)
    20. The Final Cut (2004)
    21. Highwaymen (2004)
    22. The Passion of the Christ (2004)
    23. Bobby Jones: Stroke of Genius (2004)
    24. Madison (2005)
    25. Unknown (2006)
    26. Deja Vu (2006)
    27. Outlander (2008)
    28. The Stoning of Soraya M. (2008)
    29. Long Weekend (2008)
    30. The Prisoner (2009– )
    31. Transit (2012)
    32. Living in the Age of Surveillance (2012)
    33. Savannah (2013)
    34. Escape Plan (2013)
    35. When the Game Stands Tall (2014)
    36. Person of Interest (2011– )

    Izmenjeno od: Shane; 11.07.2018 u 13:00.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 20:12.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1