+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    739
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    6.079
    Pohvaljen 2.930 puta u 1.236 postova
    Moć reputacije
    88

    Kenan Imirzalioglu / Kenan Imirzalioglu

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Kenan Imirzalioglu / Kenan Imirzalioglu

    IMDb



    Kenan Imirzalioglu (rođen 18. juna 1974. godine) je turski glumac i bivši model.

    Kenan je rođen kao najmlađe od troje djece u mestu Bala, distriktu grada Ankare. Kada je imao 12 godina, preselio se u Ankaru gde je zavšio osnovnu školu. Završio je matematičke studije na Yıldız Technical Univerzitetu.

    Manekenstvom se počeo baviti 1995. godine. 1997. godine pobedio je na izboru za najboljeg modela Turske, te 2001. godine osvojio nagradu "Najbolji muški model sveta". U glumačke vode uveo ga je poznati turski režiser Osman Sınav koji mu je dodijelio ulogu Yusufa Miroglua u poznatoj turskoj seriji Deli Yürek (Ludo srce). Serija je stekla veliku popularnost i u Bosni i Hercegovini gde se emitovala na nekoliko televizija. Nakon toga je glumio u filmu Alacakaranlık (Sumrak) kojeg je režirao Uğur Yücel. 2005. godine İmirzalıoğlu je igrao u poznatoj seriji Aci Hayat koja je režirana od strane Osmana Sınava, a bazirana je na filmu iz 1962. godine. Takođe je glumio u poznatim akcijskim filmovima Son Osmanlı (Posljednji Osmanlija) i Kabadayı (Za ljubav i čast). Nakon kraće pauze, 2009. godine dobiva ulogu u seriji Ezel i u akcijskom filmu Ejder Kapanı režiranom od strane Uğur Yücela. 2012 dobiva ulogu u seriji Karadayi-Buntovnik.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Deli Yürek (1999– )
    2. Deli Yürek: Bumerang Cehennemi (2001)
    3. Alacakaranlik (2003)
    4. Yazi Tura (2004)
    5. Aci Hayat (2005– )
    6. Son Osmanli Yandim Ali (2007)
    7. Kabadayi (2007)
    8. Ejder Kapani (2010)
    9. Live from Burj Khalifa: Ezel red Carpet (2011)
    10. Ezel (2009–2011)
    11. Uzun Hikaye (2012)
    12. Karadayi (2012–2015)

    Izmenjeno od: Shane; 07.10.2018 u 12:13.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora на брзину:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:56.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1