+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    720
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.986
    Pohvaljen 2.857 puta u 1.217 postova
    Moć reputacije
    87

    Nina Dobrev / Nina Dobrev

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Nina Dobrev / Nina Dobrev

    IMDb



    Nina Dobrev (bug. Нина Константинова Добрева) je kanadska glumica, rođena 9. januar 1989. godine u Sofiji, Bugarska, najpoznatija po svojoj ulozi Elene Gilbert u seriji Vampirski dnevnici Televizijske mreže CW.

    Nina Dobrev rođena je u Sofiji, Bugarska i preselila se u Kanadu sa dve godine, odrasla je u Torontu, Ontario. Tečno govori francuski, engleski i bugarski jezik. Njena majka je umetnica, a otac programer. Ima i starijeg brata koji se zove Aleksandar. Još od malih nogu, pokazala je veliki entuzijazam i talenat za umetnost: ples, gimnastiku, pozorište, muziku i glumu. Nina Dobrev je pohađala školu J. B. Tyrrell Sr. Public School i Wexford Collegiate School za umetnost u Skarborou, Ontario. Studira sociologiju, ali napušta 2008. godine kako bi započela glumačku karijeru.

    Posao modela doveo ju je do reklama, koje su pretvorene u i filmske audicije. Ubrzo nakon toga, beleži uloge u više igranih filmova. Takođe se pojavila u MTV filmu The American Mall. Trenutno glumi u drami Vampirski dnevnici, igrajući dvostruku ulogu Katarine Pirs, vampirice koju su volela ista braća dok je još bila čovek tokom Američkog građanskog rata, kao i Katarininu dvojnicu Elenu Gilbert. Dobrev i zvezda Vampirskih dnevnika, Ijan Somerhalder su u vezi od juna 2011.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Repo! The Genetic Opera (2006)
    2. Playing House (2006)
    3. Away from Her (2006)
    4. How She Move (2007)
    5. The Poet (2007)
    6. Too Young to Marry (2007)
    7. Fugitive Pieces (2007)
    8. My Daughter's Secret (2007)
    9. Degrassi: Minis (2005– )
    10. Never Cry Werewolf (2008)
    11. The American Mall (2008)
    12. Mookie's Law (2008)
    13. The Border (2008– )
    14. Wade Allain-Marcus & David Baum: You Got That Light (2009)
    15. Eleventh Hour (2008–2009)
    16. Degrassi Goes Hollywood (2009)
    17. Chloe (2009)
    18. Degrassi: The Next Generation (2001– )
    19. Merry Madagascar (2009)
    20. When Vampires Don't Suck (2010)
    21. The Roommate (2011)
    22. Family Guy (1999– )
    23. The Super Hero Squad Show (2009–2011)
    24. Arena (2011)
    25. The Perks of Being a Wallflower (2012)
    26. Robot Chicken (2005– )
    27. Let's Be Cops (2014)
    28. The Originals (2013– )
    29. The Final Girls (2015)
    30. Arrivals (2016)
    31. xXx: The Return of Xander Cage (2017)
    32. Workaholics (2011–2017)
    33. The Vampire Diaries (2009– )
    34. Flatliners / Tanka linijas smrti (2017)
    35. Crash Pad (2017)
    36. Lucky Day (2017)
    37. Dog Days (2018)
    38. Departures (2018)
    Izmenjeno od: Shane; 30.04.2018 u 15:53.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:10.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1