+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor lisani avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    595
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    8
    Pohvaljen 435 puta u 278 postova
    Moć reputacije
    70

    Jennifer Morrison / Dženifer Morison

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Jennifer Morrison / Dženifer Morison

    IMDb



    Jennifer Marie Morrison američka je glumica, manekenka i filmska producenkinja. Najpoznatija je po ulozi dr. Allison Cameron u FOX-ovoj medicinskoj seriji Dr. House, koju je igrala preko 5 godina.

    Rođena je u Chicagu, ali je odgajana u Arlington Heightsu. Njen otac, David L. Morrison, penzionisani je profesor muzičke kulture i bio je proglašen profesorom godine u Illinoisu 2003. godine. Njena majka, Judy Morrison, također je penzionisana profesorica. Jennifer ima brata Daniela i sestru Juliju.

    Morrison je završila Prospect High School 1997 (u toj su školi radili njeni roditelji). Svirala je klarinet u školskom bendu, pevala u horu, te bila članica tima za promociju školskog duha. Pohađala je univerzitet Loyola u Chicagu, gdje je 2000. godine diplomirala pozorišnu umetnost kao glavni predmet, te engleski jezik kao sekundarni predmet. Leto te godine provela je na dodatnoj praksi u Steppenwolf Theatre Company, a posle se preselila u Los Angeles kako bi pokušala izgraditi karijeru na filmu i televiziji.

    U januaru 2007. magazin People izvestio je da se Morrison verila s kolegom iz Dr. Housea Jessejem Spencerom tokom odmora u Parizu. U intervjuu nakon dodjele Zlatnih globusa za E! Morrison je otkrila da ju je Spencer zaprosio 23. 12. 2006. na Eiffelovom tornju. Prema njihovom zajedničkom intervjuu za InStyle Weddings iz jula 2007, upoznali su se u martu 2004. na aerodromu u Vancouveru, gde su bili na putu za snimanje pilot-epizode Dr. Housea, a vezu su počeli 4 meseca kasnije. Međutim, u augustu 2007. objavili su da su otkazali zaruke. Od maja 2008. Morrison je u vezi s Amauryjem Nolascom (poznat po ulozi Sucrea u Prison Breaku).

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Intersection (1994)
    2. Miracle on 34th Street (1994)
    3. Stir of Echoes (1999)
    4. Urban Legends: Final Cut (2000)
    5. The Zeros (2001)
    6. The Chronicle (2001–2002)
    7. Touched by an Angel (1994–2003)
    8. Design (2002)
    9. Any Day Now (1998–2002)
    10. Dawson's Creek (1998–2003)
    11. The Random Years (2002– )
    12. Big Shot: Confessions of a Campus Bookie (2002)
    13. Nantucket (2002)
    14. Girl Fever (2002)
    15. The Edge (2003)
    16. Grind (2003)
    17. The Sure Hand of God (2004)
    18. Surviving Christmas (2004)
    19. Lift (2004)
    20. Mr. & Mrs. Smith (2005)
    21. Mall Cop (2005)
    22. Flourish (2006)
    23. The Script (2006)
    24. Command & Conquer 3: Tiberium Wars (2007)
    25. The Murder of Princess Diana (2007)
    26. Big Stan (2007)
    27. Star Trek (2009)
    28. Table for Three (2009)
    29. The Super Hero Squad Show (2009–2011)
    30. Chase (2010– )
    31. Bringing Ashley Home (2011)
    32. Prodigal (2011)
    33. Warrior (2011)
    34. Five (2011)
    35. Knife Fight (2012)
    36. House M.D. (2004–2012)
    37. Some Girl(s) (2013)
    38. Star Trek Into Darkness (2013)
    39. Event 15 (2013)
    40. How I Met Your Mother (2005–2014)
    41. Mattresside (2015)
    42. To Dust Return (2015)
    43. Once Upon a Time (2011– )
    44. Albion: The Enchanted Stallion (2016)
    45. The Darkness (2016)
    46. The List (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 16:55.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:56.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1