+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    720
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.992
    Pohvaljen 2.858 puta u 1.218 postova
    Moć reputacije
    87

    David Caruso / Dejvid Karuzo

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    David Caruso / Dejvid Karuzo

    IMDb



    David Caruso , rođen 07. juanara 1956. godine, američki je glumac i producent. Najpoznatiji je po ulozi Horatia Cainea u kriminalističkoj seriji CSI: Miami.

    Rođen je u Forest Hillsu, Queens, SAD kao sin bibliotekarke Joan i urednika novina Charlesa Carusoa. Po veri je rimokatolik, iako je talijansko-irskog porekla. Pohađao je katoličku školu device Marije. Zatim je pohađao nadbiskupsku gimnaziju. 1974. godine je diplomirao.

    1980. je snimio prvi film Getting Wasted u kojem je glumio ulogu Dannya. Glumio je i u filmovima Rambo, An Officer and a Gentleman, Plavi grad, Thief of Hearts, Kineska devojka, a poznat je i po ulogama u filmovima Blizanci, Hudson Hawk, Kralj New Yorka, Jedna žena, dva muškarca, Poljubac smrti,Jade, Proof of Life (2000.), Session 9 (2001.). Glumio je u mnogim kriminalističkim i tv serijama pa je 1993. godine glumio detektiva Johna Kellya u seriji Newyorški plavci. Zapaženu ulogu je imao i u seriji Michael Hayes, a od 2002. do danas glumi glavnog inspektora Horatia Cainea u kriminalističkoj seriji CSI: Miami.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Ryan's Hope (1975–1989)
    2. Without Warning (1980)
    3. Falling in Love Again (1980)
    4. Getting Wasted (1980)
    5. Crazy Times (1981)
    6. Palmerstown, U.S.A. (1980–1981)
    7. An Officer and a Gentleman (1982)
    8. First Blood (1982)
    9. CHiPs (1977–1983)
    10. T.J. Hooker (1982–1986)
    11. The Paper Chase (1978–1986)
    12. For Love and Honor (1983)
    13. For Love and Honor (1983– )
    14. Hill Street Blues (1981–1987)
    15. The First Olympics: Athens 1896 (1984– )
    16. Thief of Hearts (1984)
    17. Blue City (1986)
    18. China Girl (1987)
    19. Into the Homeland (1987)
    20. Crime Story (1986–1988)
    21. Twins (1988)
    22. H.E.L.P. (1990– )
    23. King of New York (1990)
    24. Parker Kane (1990)
    25. Rainbow Drive (1990)
    26. Hudson Hawk (1991)
    27. Mission of the Shark: The Saga of the U.S.S. Indianapolis (1991)
    28. Judgment Day: The John List Story (1993)
    29. Mad Dog and Glory (1993)
    30. NYPD Blue (1993–2005)
    31. Kiss of Death (1995)
    32. Jade (1995)
    33. Gold Coast (1997)
    34. Cold Around the Heart (1997)
    35. Body Count (1998)
    36. Michael Hayes (1997–1998)
    37. Swirlee (2000)
    38. Deadlocked (2000)
    39. Proof of Life (2000)
    40. Session 9 (2001)
    41. CSI: Crime Scene Investigation (2000–2015)
    42. Black Point (2002)
    43. CSI: Miami (2004)
    44. CSI: NY (2004–2013)
    45. CSI: Miami (2002–2012)
    Izmenjeno od: lisani; 14.04.2018 u 05:04.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 04:34.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1