+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    720
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.988
    Pohvaljen 2.858 puta u 1.218 postova
    Moć reputacije
    87

    Jay Ryan / Džej Rajan

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Jay Ryan / Džej Rajan

    IMDb



    Jay Bunyan, poznatiji kao Jay Ryan, rođen je 29. avgusta 1981. godine (Auckland, New Zealand), filmski je i serijski glumac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Young Hercules (1998–1999)
    2. Xena: Warrior Princess (1995–2001)
    3. Superfire (2002)
    4. The Tribe (1999– )
    5. Being Eve (2001–2002)
    6. You Wish! (2003)
    7. Warra Warra (2004)
    8. Interrogation (2005– )
    9. Neighbours (1985– )
    10. Mockingbird (2008)
    11. Bleeders (2008)
    12. Franswa Sharl (2009)
    13. Sea Patrol (2007–2011)
    14. Legend of the Seeker (2008–2010)
    15. Lou (2010)
    16. Offspring (2010– )
    17. Terra Nova (2011)
    18. Go Girls (2009– )
    19. Top of the Lake (2013– )
    20. Beauty and the Beast (2012– )

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 16:46.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 15:25.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1