+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    738
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    6.074
    Pohvaljen 2.919 puta u 1.233 postova
    Moć reputacije
    88

    Kristin Kreuk / Kristin Kruk

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Kristin Kreuk / Kristin Kruk

    IMDb



    Kristin Laura Kreuk, rođena 30. decembra 1982. godine u Vankuveru, kanadska je glumica.
    Završila je školu "Eric Hamber High School". Euro-azijskih je korena. Otac je iz Holandije, majka iz Kine. Kristin u seriji Smallville igra prelijepu Lanu Lang, koja "privlači pažnju" Clarka Kenta (Supermеna).

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Dream Princess
    2. The Weekenders (2000–2004)
    3. Snow White (2001)
    4. EuroTrip (2004)
    5. Earthsea (2004– )
    6. Edgemont (2000–2005)
    7. Partition (2007)
    8. Smallville (2001–2011)
    9. Street Fighter: The Legend of Chun-Li (2009)
    10. Chuck (2007–2012)
    11. Ben Hur (2010– )
    12. Vampire (2011)
    13. Ecstasy (2011)
    14. Space Milkshake (2012)
    15. Robot Chicken (2005– )
    16. Beauty and the Beast (2012– )

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 18:52.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 11:17.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1