+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.122
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.030
    Pohvaljen 12.520 puta u 3.018 postova
    Moć reputacije
    337

    Tim Roth / Tim Rot

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Tim Roth / Tim Rot

    IMDb



    Tim Rot je engleski glumac, rođen 14. maja 1961. godine u Londonu (Engleska).

    Timoti Simon Smit (u kasnijim godinama otac je promenio prezime u današnje Rot) rođen kao sin učiteljice i pejzažne slikarke An i oca Ernija, novinara. Odrastao je Duliču (Dulwich), okrugu srednje klase u južnom delu Londona. U ranim godinama pokazivao je talenat u imitiranju raznih akcenata. Pohađao je Kambervil koledž umetnosti (Camberwell Art Collegey) na odseku skulpture, ali je kasnije napustio studije i počeo da se bavi glumom.

    U godinama koje su usledile dobijao je manje, nezapažene uloge uglavnom u televizijskim filmovima. Nakon preseljenja u Los Anđeles, zapaža ga mladi reditelj Kventin Tarantino. Odmah dobija ulogu u filmu Ulični psi, što je napravilo prekretnicu u njegovoj karijeri. Od tada postaje jedan od omiljenih glumaca Kventin Tarantina. Nastavlja da ostvaruje uspešne role u sledećim Tarantinovim filmovima, a 1995. godine nominovan je za sporednu ulogu u filmu Rob Roj. Njegovu glumu karakteriše veliki broj raznovrsnih uloga - od okorelih kriminalaca do komičnih likova, a u Filmu Vudi Alena je čak i zapevao.

    Od 1993. godine u braku je sa Niki Batler (Nikki Butler) i sa njom ima dvoje dece - sinove Batlera i Timotija. Takođe ima sina Džeka iz veze sa Lori Bejker (Lori Baker).

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Made in Britain (1982)
    2. Not Necessarily the News (1982–1990)
    3. Meantime (1984)
    4. Driving Ambition (1984– )
    5. The Hit (1984)
    6. Return to Waterloo (1984)
    7. Murder with Mirrors (1985)
    8. TV Eye (1978–1986)
    9. Summer Season (1985– )
    10. King of the Ghetto (1986– )
    11. Metamorphosis (1987– )
    12. The Modern World: Ten Great Writers (1988)
    13. A World Apart (1988)
    14. To Kill a Priest (1988)
    15. Coppers (1988)
    16. Twice Upon a Time (1988)
    17. A Fine Romance (1989– )
    18. Theatre Night (1985– )
    19. The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover (1989)
    20. Vincent & Theo (1990)
    21. Farendj (1990)
    22. The Play on One (1988–1991)
    23. Rosencrantz & Guildenstern Are Dead (1990)
    24. Tales from the Crypt (1989–1996)
    25. Jumpin' at the Boneyard (1992)
    26. Reservoir Dogs (1992)
    27. Great Performances (1971– )
    28. Backsliding (1992)
    29. Bodies, Rest & Motion (1993)
    30. Murder in the Heartland (1993)
    31. El marido perfecto (1993)
    32. Heart of Darkness (1993)
    33. Pulp Fiction (1994)
    34. Little Odessa (1994)
    35. Captives (1994)
    36. Rob Roy (1995)
    37. Four Rooms (1995)
    38. No Way Home (1996)
    39. Everyone Says I Love You (1996)
    40. Mocking the Cosmos (1996)
    41. Gridlock'd (1997)
    42. Hoodlum (1997)
    43. Deceiver (1997)
    44. Animals with the Tollkeeper (1998)
    45. La leggenda del pianista sull'oceano (1998)
    46. The Million Dollar Hotel (2000)
    47. Vatel (2000)
    48. Lucky Numbers (2000)
    49. Planet of the Apes (2001)
    50. Invincible (2001)
    51. The Musketeer (2001)
    52. Emmett's Mark (2002)
    53. Whatever We Do (2003)
    54. To Kill a King (2003)
    55. The Beautiful Country (2004)
    56. Late Night Shorts (2004)
    57. With It (2004)
    58. Silver City (2004)
    59. Nouvelle-France (2004)
    60. The Last Sign (2005)
    61. Don't Come Knocking (2005)
    62. Dark Water (2005)
    63. Even Money (2006)
    64. Tsunami: The Aftermath (2006)
    65. Youth Without Youth (2007)
    66. Funny Games (2007)
    67. Virgin Territory (2007)
    68. The Incredible Hulk (2008)
    69. The Incredible Hulk (2008)
    70. Skellig (2009)
    71. Lie to Me: In Character with Tim Roth (2009)
    72. Sea Wolf (2009)
    73. King Conqueror (2009)
    74. Brostitute (2010)
    75. Pete Smalls Is Dead (2010)
    76. Lie to Me (2009–2011)
    77. Arbitrage (2012)
    78. Broken (2012)
    79. The Liability (2012)
    80. Möbius (2013)
    81. Klondike (2014)
    82. Grace of Monaco (2014)
    83. United Passions (2014)
    84. Robot Chicken (2005– )
    85. October Gale (2014)
    86. Selma (2014)
    87. 600 Millas (2015)
    88. Chronic (2015)
    89. Mr. Right (2015)
    90. The Hateful Eight (2015)
    91. Reg
    92. A Fall from Grace
    93. The Jesuit (2015)
    94. The Brits Are Coming (2016)
    95. Life at These Speeds (2016)
    Izmenjeno od: Shane; 15.09.2018 u 17:08.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 13:59.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1