+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor lisani avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    595
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    8
    Pohvaljen 442 puta u 280 postova
    Moć reputacije
    70

    Jennifer Love Hewitt / Dženifer Lav Hjuit

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Jennifer Love Hewitt / Dženifer Lav Hjuit

    IMDb



    Dženifer Lav Hjuit (engl. Jennifer Love Hewitt) je američka glumica i pevačica, rođena 21. februara 1979. godine na Vakou (Teksas). Slavu je stekla ulogama u televizijskim serijama kao što su „Za istim stolom“ i „Šaptačica duhovima“, da bi kasnije razvila karijeru i na filmu.

    Jennifer Love Hewitt se rodila u Wacou kao dijete Daniela Hewitta i Patricie Mae Shipp. Otac joj je bio tehnički stručnjak talijanskog podrijetla, a majka patologist govora njemačkog podrijetla. Nakon što su joj se roditelji razveli, majka je odgojila sama i nju i njenog brata Todda Hewitta. Neobično srednje ime „Love“ (Ljubav) je dobila od majke po najboljoj prijateljici sa fakulteta.

    U mladosti se Jennifer zanimala za glazbu pa je već sa tri godine pjevala pjesmu „The Greatest Love of All“ na jednom natjecanju. Sa pet godina je već znala tap ples i balet, sa 9 je postala članica „Texas Show Team“, a godinu dana kasnije se na preporuku izviđača za telente preselila u Los Angeles kako bi postala glumica i pjevačica.

    Nakon preseljenja u Los Angeles, Jennifer se pojavila u više od 20 TV-reklama. Svoju prvu ulogu kao dječja glumica je imala u emisiji „Kids Incorporated“ koja je emitirana na Disney kanalu od 1989. do 1991. Glumila je i kćer glumca Piercea Brosnana u pilot-epizodi za nikad ostvarenu seriju „Running Wilde“, kao i druge uloge u serijama „Shaky Ground“, „Byrds of Paradise“ i „McKenna“. Veću slavu je stekla tek kao tinejdžerka Sarah Reeves u seriji „Za istim stolom“ 1996, a istu ulogu nastavila je u spin-offu „Vrijeme tvog života“, no ta je serija otkazana nakon samo pola sezone.
    Bila je u vezi s pjevačem Johnom Mayerom, a trenutno je s glumcem Rossom McCallom.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Kids Incorporated (1984–1993)
    2. Running Wilde (1992)
    3. Munchie (1992)
    4. Shaky Ground (1992–1993)
    5. Little Miss Millions (1993)
    6. Sister Act 2: Back in the Habit (1993)
    7. The Byrds of Paradise (1994– )
    8. McKenna (1994–1995)
    9. House Arrest (1996)
    10. Trojan War (1997)
    11. I Know What You Did Last Summer (1997)
    12. Boy Meets World (1993–2000)
    13. Can't Hardly Wait (1998)
    14. Telling You (1998)
    15. Zoomates (1998)
    16. I Still Know What You Did Last Summer (1998)
    17. Jennifer Love Hewitt: How Do I Deal (1999)
    18. Hercules (1998–1999)
    19. The Suburbans (1999)
    20. Party of Five (1994–2000)
    21. The Audrey Hepburn Story (2000)
    22. Enrique Iglesias: Hero (2001)
    23. Time of Your Life (1999–2001)
    24. Heartbreakers (2001)
    25. The Hunchback of Notre Dame II (2002)
    26. The Adventures of Tom Thumb & Thumbelina (2002)
    27. The Tuxedo (2002)
    28. Groove Squad (2002)
    29. The Devil and Daniel Webster (2003)
    30. In the Game (2004)
    31. American Dreams (2002–2005)
    32. If Only (2004)
    33. Garfield (2004)
    34. A Christmas Carol (2004)
    35. Confessions of a Sociopathic Social Climber (2005)
    36. The Truth About Love (2005)
    37. Garfield: A Tail of Two Kitties (2006)
    38. Delgo (2008)
    39. Yes, Virginia (2009)
    40. The Magic 7 (2009)
    41. Ghost Whisperer (2005–2010)
    42. The Client List (2010)
    43. Law & Order: Special Victims Unit (1999– )
    44. The Lost Valentine (2011)
    45. Café (2011)
    46. Jewtopia (2012)
    47. The Client List (2012–2013)
    48. Hot in Cleveland (2010– )
    49. Criminal Minds (2005– )
    Izmenjeno od: lisani; 17.04.2018 u 07:56.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 20:08.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1