+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Paulo Costanzo / Paulo Kostanco

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Paulo Costanzo / Paulo Kostanco

    IMDb



    Paulo Costanzo (rođen 21. septembra 1978) je kanadski glumac, koji je najpoznatiji po svojim ulogama u komedija Road Trip, humoristička serija Joey, iz 2004-2006, kao i Evan R. Lawson u tekuće USA Network serije Royal Pains. Costanzo je rođen u Brampton, Ontario. Njegova majka je pjevač, a njegov otac umjetnik. Costanzo je italijanskog porekla.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Ready or Not (1993–1997)
    2. The Don's Analyst (1997)
    3. My Date with the President's Daughter (1998)
    4. Rescuers: Stories of Courage: Two Couples (1998)
    5. Seasons of Love (1999)
    6. Animorphs (1998–2000)
    7. PSI Factor: Chronicles of the Paranormal (1996–2000)
    8. Road Trip (2000)
    9. Josie and the Pussycats (2001)
    10. Gypsy 83 (2001)
    11. 40 Days and 40 Nights (2002)
    12. Scorched (2003)
    13. A Problem with Fear (2003)
    14. The Tao of Pong (2004)
    15. 50 Cent: Bulletproof (2005)
    16. Dr. Dolittle 3 (2006)
    17. Puff, Puff, Pass (2006)
    18. Joey (2004–2006)
    19. Everything's Gone Green (2006)
    20. The Day the Dead Weren't Dead (2007)
    21. Splinter (2008)
    22. The More Things Change... (2008)
    23. Old Dogs (2009)
    24. A Beginner's Guide to Endings (2010)
    25. Bashert (2010)
    26. Sketchy (2012– )
    27. How to Be a Man (2013)
    28. That Burning Feeling (2013)
    29. Criminal Minds (2005– )
    30. Royal Pains (2009– )
    31. The Expanse (2015– )
    Izmenjeno od: lisani; 18.04.2018 u 18:21.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 15:07.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1