+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.199
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.349
    Pohvaljen 13.040 puta u 3.104 postova
    Moć reputacije
    344

    Emily Deschanel / Emili Dešanel

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Emily Deschanel / Emili Dešanel

    IMDb



    Emili Erin Dešanel (Los Anđeles, Kalifornija, SAD, 11. oktobar 1976) je američka glumica, najpoznatija po ulozi forenzičkog antropologa doktorke Temperans Brenan u TV seriji Bouns. Ćerka je filmskog snimatelja Kejleba Dešanela i glumice Meri Džo Dešanel i starija je sestra glumice Zoi Dešanel.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. It Could Happen to You (1994)
    2. It's a Shame About Ray (2000)
    3. The Heart Department (2001)
    4. Rose Red (2002)
    5. Law & Order: Special Victims Unit (1999– )
    6. Providence (1999–2002)
    7. The Dan Show (2003)
    8. Easy (2003)
    9. Cold Mountain (2003)
    10. The Alamo (2004)
    11. Crossing Jordan (2001–2007)
    12. Spider-Man 2 (2004)
    13. Old Tricks (2004)
    14. Boogeyman (2005)
    15. Mute (2005)
    16. That Night (2005)
    17. Glory Road (2006)
    18. Free Radio (2007– )
    19. My Sister's Keeper (2009)
    20. Tit for Tat (2009– )
    21. The Perfect Family (2011)
    22. The Cleveland Show (2009–2013)
    23. American Dad! (2005– )
    24. Drunk History (2013– )
    25. Sleepy Hollow (2013– )
    26. Bones (2005– )
    Izmenjeno od: Shane; 23.04.2018 u 22:24.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 04:17.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1