+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Chris Vance / Kris Vens

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Chris Vance / Kris Vens

    IMDb



    Chris Vance (Paddington, London, Velika Britanija, 30. prosinca, 1971.) je britanski glumac. Poznat je po ulozi Jacka Gallaghera u Foxovoj seriji Mental te ulozi Jamesa Whistlera u također Foxovoj seriji Prison Break, a gostovao je i u seriji Odstrel (Burn Notice).
    Pohađao je univerzitet u Newcastleu, gdje je diplomirao građevinarstvo.
    Vance se pojavio u britanskoj seriji The Bill (Policija), te u australijskim serijama Stingers i Blue Heelers prije no što je postigao uspjeh ulogom Seana Everleigha u seriji All Saints. Možda njegova najpoznatija uloga dosad jeste uloga Jamesa Whistlera u 3. sezoni Prison Breaka (uključujući i 1. epizodu 4. sezone u kojoj je ubijen odmah na početku).

    U junu 2008. Vance je otišao u Kolumbiju zbog snimanja serije Mental, ali serija je otkazana nakon samo 13 epizoda. Gostovao je kao Mason Gilroy u 5 epizoda 3. sezone serije Odstrel. Pojavit će se u ulozi Colea Harmona, govorljivog ličnog pomoćnika popularnog biznismena, u 5. sezoni serije Dexter.

    Vance je upoznao svoju suprugu u Londonu, nakon čega se preselio u Australiju (njeno rodno mjesto), gdje su se vjenčali 2003. godine. Ipak, razišli su se 2007.
    Njegova sestra Dawn Vance predaje engleski jezik u Engleskoj.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Kavanagh QC (1995–2001)
    2. Peak Practice (1993–2002)
    3. The Bill (1984–2010)
    4. Doctors (2000– )
    5. Blue Heelers (1994–2006)
    6. Stingers (1998–2004)
    7. The Secret Life of Us (2001–2006)
    8. Sexy Thing (2006)
    9. Macbeth (2006)
    10. All Saints (1998– )
    11. Prison Break (2005–2009)
    12. Mental (2009– )
    13. Burn Notice (2007–2013)
    14. Dexter (2006–2013)
    15. Fairly Legal (2011– )
    16. Crossing Lines (2013– )
    17. Rizzoli & Isles (2010– )
    18. Transporter: The Series (2012– )
    19. Supergirl (2015– )

    Izmenjeno od: Shane; 22.04.2018 u 21:20.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:54.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1