+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 124 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Skeet Ulrich / Skit Ulrih

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Skeet Ulrich / Skit Ulrih

    IMDb



    Bryan Ray Trout (rođen 20 Januara 1970), najpoznatiji kao Skeet Ulrich, je američki glumac najpoznatiji po ulozi u CBS drame Jericho kao Jake Green i za portretirajući Billy Loomis u Scream. On je također uspostavio kult sljedbenika po glumi u kultnom ABC drame čuda. Nedavno je glumio u policiji i sudska drama Zakon i red: LA za četrnaest epizoda prije nego što je napustio zbog kreativnog remonta.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Weekend at Bernie's (1989)
    2. Teenage Mutant Ninja Turtles (1990)
    3. CBS Schoolbreak Special (1984–1996)
    4. The Craft (1996)
    5. Last Dance (1996)
    6. Boys (1996)
    7. Albino Alligator (1996)
    8. Scream (1996)
    9. Touch (1997)
    10. As Good as It Gets (1997)
    11. The Newton Boys (1998)
    12. A Soldier's Sweetheart (1998)
    13. Chill Factor (1999)
    14. Ride with the Devil (1999)
    15. Takedown (2000)
    16. Nobody's Baby (2001)
    17. Soul Assassin (2001)
    18. Kevin of the North (2001)
    19. Miracles (2003– )
    20. The Magic of Ordinary Days (2005)
    21. Into the West (2005– )
    22. Jericho (2006–2008)
    23. For Sale by Owner (2009)
    24. CSI: NY (2004–2013)
    25. Armored (2009)
    26. Back (2009)
    27. Law & Order: Special Victims Unit (1999– )
    28. Gimme Shelter (2010)
    29. Law & Order: Los Angeles (2010– )
    30. Anatomy of Violence (2013)
    31. Point Mugu (2013)
    32. 50 to 1 (2014)
    33. Robot Chicken (2005– )
    34. Deliverance Creek (2014)
    35. Babylon Fields (2014)
    36. Lost in Austin (2015)
    37. Unforgettable (2011–2016)
    38. Stay
    39. The Mystery of Casa Matusita (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 02.05.2018 u 22:19.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 13:40.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1