+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 124 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Mark Feuerstein / Mark Fojerstin

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Mark Feuerstein / Mark Fojerstin

    IMDb



    Mark Feuerstein (rođen 8. Juna 1971) je američki glumac. Najpoznatiji je po ulozi Dr. Hanka Lawsona iz serije Lekar po porudžbini (Royal Pains).
    U januaru 2009 Feuerstein počeo se pojavljivati ​​u web seriji The Hustler on Crackle. On se pojavio i kao gost 14. juna 2010, za izdanje WWE Raw za promicanje Royal Pains epizoda "Imajući vjeru".

    Oženio TV pisca Danau Klein u 2005. Oni imaju troje djece: Lila Jane, Frisco Jones, a Addie.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. The Guiding Light (1952–2009)
    2. Loving (1983–1995)
    3. Caroline in the City (1995–1999)
    4. Fired Up (1997–1998)
    5. Practical Magic (1998)
    6. Conrad Bloom (1998– )
    7. Giving It Up (1999)
    8. Sex and the City (1998–2004)
    9. The Muse (1999)
    10. 30 Days (1999)
    11. Ally McBeal (1997–2002)
    12. Rules of Engagement (2000)
    13. Woman on Top (2000)
    14. An American Daughter (2000)
    15. What Women Want (2000)
    16. Once and Again (1999–2002)
    17. The Heart Department (2001)
    18. Abandon (2002)
    19. Three Days of Rain (2002)
    20. Balkanization (2002)
    21. Two Weeks Notice (2002)
    22. Good Morning, Miami (2002–2004)
    23. The West Wing (1999–2006)
    24. The Closer (2005–2012)
    25. In Her Shoes (2005)
    26. Law & Order (1990–2010)
    27. Shut Up and Sing (2006)
    28. Lucid (2006)
    29. Masters of Horror (2005– )
    30. 3 lbs. (2006– )
    31. Shark (2006–2008)
    32. Dance Man (2007)
    33. Blessed Is the Match: The Life and Death of Hannah Senesh (2008)
    34. Defiance (2008)
    35. The Hustler (2009– )
    36. Knucklehead (2010)
    37. Love Shack (2010)
    38. Life Partners (2014)
    39. In Your Eyes (2014)
    40. Friends with Better Lives (2014)
    41. Meadowland (2015)
    42. Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant (2015)
    43. Nurse Jackie (2009–2015)
    44. Royal Pains (2009– )
    45. One & Done (2014– )
    Izmenjeno od: lisani; 18.04.2018 u 19:33.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 01:25.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1