+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 124 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Katherine Heigl / Ketrin Hajgl

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Katherine Heigl / Ketrin Hajgl

    IMDb



    Katherine Marie Heigl (24.11. 1978.-) je američka Emmyjem nagrađena glumica najpoznatija po ulogama u TV-serijama i filmovima kao što su Roswell, Grey's Anatomy, Knocked Up and 27 Dresses.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. That Night (1992)
    2. King of the Hill (1993)
    3. My Father the Hero (1994)
    4. Under Siege 2: Dark Territory (1995)
    5. Wish Upon a Star (1996)
    6. Prince Valiant (1997)
    7. Stand-ins (1997)
    8. Bride of Chucky (1998)
    9. The Tempest (1998)
    10. Bug Buster (1998)
    11. 100 Girls (2000)
    12. Valentine (2001)
    13. Roswell (1999–2002)
    14. The Twilight Zone (2002–2003)
    15. Critical Assembly (2002)
    16. Love Comes Softly (2003)
    17. Evil Never Dies (2003)
    18. Descendant (2003)
    19. Wuthering Heights (2003)
    20. Vegas Dick (2003)
    21. Love's Enduring Promise (2004)
    22. Romy and Michele: In the Beginning (2005)
    23. Side Effects (2005)
    24. The Ringer (2005)
    25. Zyzzyx Rd (2006)
    26. Caffeine (2006)
    27. Knocked Up (2007)
    28. 27 Dresses (2008)
    29. The Ugly Truth (2009)
    30. Grey's Anatomy (2005– )
    31. Killers (2010)
    32. Life as We Know It (2010)
    33. New Year's Eve (2011)
    34. One for the Money (2012)
    35. The Big Wedding (2013)
    36. The Nut Job (2014)
    37. Jackie & Ryan (2014)
    38. Home Sweet Hell (2015)
    39. State of Affairs (2014–2015)
    40. Jenny's Wedding (2015)
    41. Unforgettable (2017)
    42. Doubt (2017- )
    43. The Nut Job 2: Nutty by Nature (2017)
    Izmenjeno od: Shane; 10.09.2018 u 18:27.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:21.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1