+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Tori Spelling / Tori Speling

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Tori Spelling / Tori Speling

    IMDb



    Victoria Davey "Tori" Spelling (Los Angeles, Kalifornija , 16. maja 1973.) je američka glumica i spisateljica. Najpoznatija je po ulozi Donne Martin u teen seriji "Beverly Hills, 90210". Njezina knjiga "Stori Telling" bila je u užem izboru za najprodavaniju knjigu New York Timesa.

    Tori je rođena u Los Angelesu u Kaliforniji od majke Candy Spelling i oca, poznatog Hollywoodskog producenta Aarona Spellinga. Oba su joj roditelja židovskog porijekla, iako su uvijek slavili Božić i hanuku. Pohađala je "Beverly Hills High School" ali je maturirala u "Harvard-Westlake School". Njezin brat Randy Spelling je također glumac.

    Tori je bila gost u mnogim poznatim serijama kao što su "The Love Boat", "T.J. Hooker", "Hotel", "Fantasy Island", "Vega$" i "Školsko zvono" dok joj njezin otac Aaron nije dao ulogu Donne Martin u "Beverly Hillsu, 90210".

    2004. se udala za Charliea Shaniana ali su se razveli 2006. godine. 2005. godine Tori je upoznala glumca Dean McDermotta i zaljubila se u njega iako je bila još službeno u braku s Charliem.
    Nakon smrti oca 2006, Tori je dobila dio očevog novca od imanja vrijednog 500 000 000 dolara. Trenutno ima dvoje djece s Deanom.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Vega$ (1978–1981)
    2. Matt Houston (1982–1985)
    3. Shooting Stars (1983)
    4. Fantasy Island (1977–1984)
    5. The Love Boat (1977–1987)
    6. T.J. Hooker (1982–1986)
    7. Glitter (1984–1985)
    8. Hotel (1983–1988)
    9. The Three Kings (1987)
    10. Troop Beverly Hills (1989)
    11. Monsters (1988–1990)
    12. Saved by the Bell (1989–1992)
    13. Melrose Place (1992–1999)
    14. Burke's Law (1994–1995)
    15. A Friend to Die For (1994)
    16. Awake to Danger (1995)
    17. Biker Mice from Mars (1993–1996)
    18. Deadly Pursuits (1996)
    19. Co-ed Call Girl (1996)
    20. Malibu Shores (1996– )
    21. Mother, May I Sleep with Danger? (1996)
    22. Calls for Cthulhu (1996)
    23. The House of Yes (1997)
    24. Alibi (1997)
    25. Trick (1999)
    26. Perpetrators of the Crime (1999)
    27. Beverly Hills, 90210 (1990–2000)
    28. Scary Movie 2 (2001)
    29. So Downtown (2002– )
    30. Naked Movie (2002)
    31. Sol Goode (2003)
    32. Evil Alien Conquerors (2003)
    33. A Carol Christmas (2003)
    34. The Help (2004– )
    35. Less Than Perfect (2002–2006)
    36. 50 Ways to Leave Your Lover (2004)
    37. Family Plan (2005)
    38. American Dad! (2005– )
    39. Hush (2005)
    40. Stewie Griffin: The Untold Story (2005)
    41. Mind Over Murder (2005)
    42. Family Guy (1999– )
    43. Housesitter (2007)
    44. Cthulhu (2007)
    45. Kiss the Bride (2007)
    46. Mother Goose Parade (2008)
    47. Rick & Steve the Happiest Gay Couple in All the World (2007– )
    48. Smallville (2001–2011)
    49. 90210 (2008–2013)
    50. The Mistle-Tones (2012)
    51. Mystery Girls (2014)
    52. Jake and the Never Land Pirates (2011– )

    Izmenjeno od: Shane; 25.04.2018 u 20:44.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:31.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1