+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Napredan član Eustahije Brzic avatar
    Datum registracije
    26.12.2012
    Postovi
    470
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    1.575
    Pohvaljen 1.240 puta u 402 postova
    Moć reputacije
    59

    Lea Michele / Lea Mišel

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Lea Michele / Lea Mišel

    IMDb



    Lea Michele (rođena 29. avgusta, 1986.) je američka glumica i pevačica. Michele je počela karijeru kao djete, kad je nastupala na broadwayskim predstavama. Ipak, najpoznatija je po ulozi Rachell Berry u hit TV seriji "Glee".

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. The Simpsons (1989– )
    2. Buster & Chauncey's Silent Night (1998)
    3. Third Watch (1999–2005)
    4. Glee: Director's Cut Pilot Episode (2009)
    5. The Cleveland Show (2009–2013)
    6. New Year's Eve (2011)
    7. Legends of Oz: Dorothy's Return (2013)
    8. Sons of Anarchy (2008–2014)
    9. Glee (2009–2015)
    10. Scream Queens (2015– )

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 19:39.


  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Eustahije Brzic:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 00:20.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1