+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Napredan član Eustahije Brzic avatar
    Datum registracije
    26.12.2012
    Postovi
    470
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    1.575
    Pohvaljen 1.240 puta u 402 postova
    Moć reputacije
    59

    Matthew Morrison / Metju Morison

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Matthew Morrison / Metju Morison

    IMDb



    Matthew James Morrison (30. oktobar 1978.) je američki glumac i pevač. Najpoznatiji je po ulozi Willa Shuestera u TV seriji "Glee".

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Relativity (1996–1997)
    2. Sex and the City (1998–2004)
    3. Detective Fiction (2003)
    4. Marci X (2003)
    5. Hack (2002–2004)
    6. CSI: Miami (2004)
    7. Thank God It's Monday (2004)
    8. Once Upon a Mattress (2005)
    9. Law & Order: Criminal Intent (2001–2011)
    10. The Guiding Light (1952–2009)
    11. Blinders (2006)
    12. As the World Turns (1956–2010)
    13. Music and Lyrics (2007)
    14. I Think I Love My Wife (2007)
    15. CSI: Miami (2002–2012)
    16. Dan in Real Life (2007)
    17. Ghost Whisperer (2005–2010)
    18. Nice Girls Don't Get the Corner Office (2007)
    19. Numb3rs (2005–2010)
    20. The Oaks (2008– )
    21. The Battery's Down (2008– )
    22. Taking Chance (2009)
    23. Glee: Director's Cut Pilot Episode (2009)
    24. The Cleveland Show (2009–2013)
    25. Carpool (2011)
    26. Touring (2011)
    27. 8 (2012)
    28. The Tournament Challenge Challenged (2012)
    29. What to Expect When You're Expecting (2012)
    30. Metegol (2013)
    31. Space Station 76 (2014)
    32. Playing It Cool (2014)
    33. Glee (2009–2015)
    34. After the Reality (2015)
    35. The Good Wife (2009– )
    36. Broadway 4D (2016)
    37. Tulip Fever (2016)
    Izmenjeno od: Shane; 07.09.2018 u 13:54.


  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Eustahije Brzic:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:04.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1