+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Josh Duhamel / Džoš Dumel

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Josh Duhamel / Džoš Dumel

    IMDb



    Josh Duhamel (Minot, Sjeverna Dakota , 14. novembra 1972.), američki glumac i bivši model. Karijeru je započeo krajem 1990-ih kada je dobio ulogu Lea du Presa u američkoj sapunici "Sva moja djeca". Najpoznatiji je po ulozi Dannya McCoya u NBC-jevoj seriji "Las Vegas", kao i u filmovima "Transformeri" i "Transformeri: Osveta poniženih".

    Josh Duhamel rodio se 1972. godine u gradiću Minotu u Sjevernoj Dakoti, gdje je i završio studij biologije. Iako je studirao biologiju, želja mu je bila postati stomatolog. Joshovo djetinjstvo obilježeno je razvodom roditelja kad je on bio petogodišnjak, a on je nakon toga nastavio živjeti s majkom i svoje tri sestre. Često naglašava da je jako povezan s mamom koja je učiteljica u jednoj školi, te da se najviše boji da je ne osramoti. Nakon završetka studija, odlučio se preseliti u Los Angeles kako bi započeo glumačku karijeru. No, isprva se počeo baviti manekenstvom te je 1997. godine osvojio nagradu za najboljeg muškog modela, pobijedivši tako i danas poznatog glumca Ashtona Kutchera.

    Joshovo naporno učenje i pohađanje satova glume urodilo je plodom kada je 1999. godine dobio svoju prvu ulogu. Nazvali su ga njegovi agenti i obavijestili ga da je dobio ulogu Lea DuPresa u američkoj sapunici "Sva moja djeca" koja se godinama prikazuje na američkoj televiziji. Duhamel je bez razmišljanja prihvatio ponudu i preselio se u New York. Nakon tri godine, koliko je proveo glumeći u seriji i osvojene nagrade Daytime Emmy za najbolji sporedni lik koju je dobio 2002. godine, Josh se iz New Yorka vratio u Los Angeles kako bi pokušao osvojiti filmsko platno.

    Njegove želje i snovi donekle su ispunjeni kada je 2004. godine dobio ulogu u romantičnoj komediji Roberta Luketića "Osvoji ljubav" koja je dobro prošla na američkim kinoblagajnama, te kad je dobio ulogu u NBC-jevoj seriji "Las Vegas" uz bok slavnom glumcu Jamesu Caanu. Serija je potrajala sve do 2008. godine kada ju je NBC skinuo s rasporeda zbog pada gledanosti.
    Steven Spielberg ga je još 2007. godine pozvao da nastupi u ulozi kapetana Williama Lenoxa u filmu "Transformeri". Dvije godine kasnije reprizirao je ulogu u nastavku "Transformeri: Osveta poniženih".

    2004. godine na setu serije "Las Vegas" upoznao je Stacey Ferguson, poznatiju kao Fergie iz grupe "Black Eyed Peas". Par se vjenčao 10. siječnja 2009. godine u Malibu, Kaliforniji. Trenutno žive u rezidenciji u Brentwoodu, Kaliforniji.

    Josh se u slobodno vrijeme bavi sportovima poput košarke i američkog nogometa. Vlasnik je i restorana "10 North Main" u Minotu, Sjevernoj Dakoti.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Donna Summer: I Will Go with You (Con te partirò) (1999)
    2. Ed (2000–2004)
    3. Win a Date with Tad Hamilton! (2004)
    4. The Picture of Dorian Gray (2005)
    5. Turistas (2006)
    6. Crossing Jordan (2001–2007)
    7. Transformers (2007)
    8. Las Vegas (2003–2008)
    9. Transformers: Revenge of the Fallen (2009)
    10. The Romantics (2010)
    11. When in Rome (2010)
    12. Ramona and Beezus (2010)
    13. Life as We Know It (2010)
    14. Transformers: Dark of the Moon (2011)
    15. All My Children (1970–2011)
    16. New Year's Eve (2011)
    17. Ot vinta 3D (2012)
    18. Fanboy & Chum Chum (2009– )
    19. Fire with Fire (2012)
    20. Movie 43 (2013)
    21. Safe Haven (2013)
    22. Scenic Route (2013)
    23. Don Peyote (2014)
    24. Wings: Sky Force Heroes (2014)
    25. You're Not You (2014)
    26. Strings (2015)
    27. Battle Creek (2015)
    28. Skylanders: SuperChargers (2015)
    29. Jake and the Never Land Pirates (2011– )
    30. Lost in the Sun (2015)
    31. Misconduct (2016)
    32. This Is Your Death (2016)
    33. Spaceman (2016)
    34. 11.22.63 (2016– )
    35. Spaceman (2016)
    36. The Institute (2017)
    37. This Is Your Death / The Show (2017)
    38. CHIPS (2017)
    39. Transformers: The Last Knight (2017)
    40. The Buddy Games
    41. Call of Duty: WWII (2017)
    42. Unsolved (2018– )
    43. Simon vs. The Homo Sapiens Agenda (2018)
    Izmenjeno od: lisani; 13.05.2018 u 22:03.

  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora dokica89:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 15:26.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1