+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    James Lesure / Džejms Ližer

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    James Lesure / Džejms Ližer

    IMDb



    Džejms Ližer (eng: James Lesure rođen 21. septembra 1970) je američki glumac. On je najpoznatiji po svojim ulogama kao Mike Cannon u NBC-jevoj seriji Las Vegas, a kao Mel Ellis na NBC / SB sitcom For Your Love. On je takođe glumio košarkaša Alonzo Papi u seriji Mr. Sunshine, 2010-11 zamjena za Matthew Perry-a i Allison Janney. Lesure je imao vise ponavljajucih uloga na NBC show-u Lipstick Jungle, igrajući Griffin Bell, te je također poznat po svojim gostovanjima na mnogim američkim TV serijama, uključujući The Cosby Show, Alias, The Drew Carey Show, George Lopez, Lost, Monk, The New Adventures of Old Christine, Seinfeld, Studio 60 on the Sunset Strip and Harry's Law. On trenutno gumi Gibbsa u novoj TBS seriji Men at Work.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. The O.J. Simpson Story (1995)
    2. Hope & Gloria (1995–1996)
    3. Crimson Tide (1995)
    4. Space: Above and Beyond (1995–1996)
    5. Mad About You (1992–1999)
    6. Pacific Blue (1996–2000)
    7. Martin (1992–1997)
    8. Seinfeld (1989–1998)
    9. Diagnosis Murder (1993–2002)
    10. Dangerous Minds (1996–1997)
    11. The Burning Zone (1996–1997)
    12. The Drew Carey Show (1995–2004)
    13. Saved by the Bell: The New Class (1993–2000)
    14. Show and Prove (1998)
    15. Getting Personal (1998– )
    16. Giving It Up (1999)
    17. Suddenly Susan (1996–2000)
    18. For Your Love (1998–2002)
    19. NYPD Blue (1993–2005)
    20. What Wouldn't Jesus Do? (2002)
    21. George Lopez (2002–2007)
    22. The Johnny Chronicles (2002)
    23. Alias (2001–2006)
    24. Half & Half (2002–2006)
    25. The Division (2001–2004)
    26. African-American Idol: The Search for the Next Black Leader (2003)
    27. The Ring Two (2005)
    28. The Package (2006)
    29. Lost (2004–2010)
    30. Loveless in Los Angeles (2007)
    31. Studio 60 on the Sunset Strip (2006–2007)
    32. Las Vegas (2003–2008)
    33. Monk (2002–2009)
    34. Lipstick Jungle (2008–2009)
    35. Sherri (2009– )
    36. The New Adventures of Old Christine (2006–2010)
    37. Our Family Wedding (2010)
    38. Casting Call (2010)
    39. Let's Stay Together (2011– )
    40. Harry's Law (2011– )
    41. Mr. Sunshine (2011– )
    42. Fire with Fire (2012)
    43. Brenda Forever (2013)
    44. Happy Endings (2011–2013)
    45. Men at Work (2012–2014)
    46. CSI: Crime Scene Investigation (2000–2015)
    47. Blue Bloods (2010– )
    48. Uncle Buck (2016– )

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 16:38.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:46.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1