+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Vanessa Marcil / Vanesa Mersil

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Vanessa Marcil / Vanesa Marsil

    IMDb



    Vanesa Marsil (eng. Vanessa Marcil, rođena Vanesa Ortiz 15. oktobra 1968. u Indiju, Kalifornija, SAD) je američka glumica.

    Glumila je između ostalog u televizijskim serijama Beverli Hils 90210, i Las Vegas.

    Njen otac je meksikanac, a majka francuskog, italijanskog i portugalskog porekla.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. The Undertaker (1995)
    2. The Rock (1996)
    3. To Love, Honor and Deceive (1996)
    4. High Incident (1996–1997)
    5. 976-WISH (1997)
    6. Nice Guys Sleep Alone (1999)
    7. This Space Between Us (1999)
    8. Beverly Hills, 90210 (1990–2000)
    9. Spin City (1996–2002)
    10. Storm Watch (2002)
    11. NYPD Blue (1993–2005)
    12. Crossing Jordan (2001–2007)
    13. Las Vegas (2003–2008)
    14. The Nanny Express (2008)
    15. Lipstick Jungle (2008–2009)
    16. Without a Trace (2002–2009)
    17. One Hot Summer (2009)
    18. The Bannen Way (2010)
    19. Hawaii Five-0 (2010– )
    20. American Girl Trapped on a Telenovela (2013- )
    21. Stranded in Paradise (2014)
    22. Borrowed Moments (2014)
    23. Queens of Drama (2015- )
    24. General Hospital (1963– )

    Izmenjeno od: Tikilimikili; 04.04.2016 u 14:14.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:29.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1