+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 124 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Michael Emerson / Majkl Emerson

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Michael Emerson / Majkl Emerson

    IMDb



    Michael Emerson (rođen 7. septembra 1954) je američki glumac koji je možda najpoznatiji po svojim ulogama kao serijski ubica William Hinks u The Practice, Benjamin Linus u Lost, a kao Harold Finch u seriji Person of Interest ili Osoba od interesa.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Orpheus Descending (1990)
    2. The Journey (1997)
    3. The Impostors (1998)
    4. Grace & Glorie (1998)
    5. Playing by Heart (1998)
    6. I'll Take You There (1999)
    7. For Love of the Game (1999)
    8. Stark Raving Mad (1999–2000)
    9. The District (2000–2004)
    10. The Practice (1997–2004)
    11. The Education of Max Bickford (2001–2002)
    12. Sounds from a Town I Love (2001)
    13. The Laramie Project (2002)
    14. Law & Order: Criminal Intent (2001–2011)
    15. Unfaithful (2002)
    16. The X Files (1993– )
    17. Without a Trace (2002–2009)
    18. Skin (2003– )
    19. Whoopi (2003–2004)
    20. Saw (2004)
    21. Law & Order: Special Victims Unit (1999– )
    22. Straight-Jacket (2004)
    23. 29th and Gay (2005)
    24. The Inside (2005– )
    25. The Legend of Zorro (2005)
    26. Jumping Off Bridges (2006)
    27. Lost: Missing Pieces (2007– )
    28. Lost: Past, Present & Future (2008)
    29. Lost: Via Domus (2008)
    30. Ready? OK! (2008)
    31. Lost: A Journey in Time (2009)
    32. Lost: Final Chapter (2010)
    33. Goldstar, Ohio (2010)
    34. Late Show with David Letterman (1993– )
    35. Lost (2004–2010)
    36. Lost - Epilogue: The New Man in Charge (2010)
    37. God in America (2010– )
    38. Parenthood (2010–2015)
    39. G.I. Joe: Renegades (2010– )
    40. Generator Rex (2010– )
    41. Living in the Age of Surveillance (2012)
    42. Batman: The Dark Knight Returns, Part 1 (2012)
    43. Batman: The Dark Knight Returns, Part 2 (2013)
    44. The Mystery of Matter: Search for the Elements (2015– )
    45. Person of Interest (2011– )
    Izmenjeno od: lisani; 19.04.2018 u 18:51.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:17.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1