+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 124 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Jennifer Carpenter / Dženifer Karpenter

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Jennifer Carpenter / Dženifer Karpenter

    IMDb



    Jennifer Leann Carpenter (7. decembar 1979 -) je američka glumica koja je postala poznata ulogom Emily Rose u horor-filmu The Exorcism of Emily Rose, i stekla popularnost tumačenjem uloge Debre Morgan, policijske detektivke i sestre istoimenog protagonista TV-serije Dexter.

    Carpenter se školovala za glumicu na elitnoj njujorškoj školi Julliard, a još prije diplome je imala zapažene nastupe na Broadwayu.

    2007. je na snimanju Dextera započela ljubavnu vezu sa Michaelom C. Hallom koji tumači ulogu njenog brata. Sa njim se u tajnosti vjenčala 2008. a brak obznanila godinu dana kasnije. Godine 2010. su Hall i Carpenter objavili da se razvode.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. People Are Dead (2002)
    2. Ash Tuesday (2003)
    3. D.E.B.S. (2004)
    4. White Chicks (2004)
    5. Lethal Eviction (2005)
    6. The Exorcism of Emily Rose (2005)
    7. Queen B (2005)
    8. The Dog Problem (2006)
    9. Battle in Seattle (2007)
    10. Quarantine (2008)
    11. Dexter: Early Cuts (2009–2012)
    12. Faster (2010)
    13. Seeking Justice (2011)
    14. The Good Wife (2009– )
    15. Gone (2012)
    16. The Break-Up Tour (2012)
    17. The Factory (2012)
    18. Ex-Girlfriends (2012)
    19. Pound Puppies (2010– )
    20. Dexter (2006–2013)
    21. Sea of Fire (2014)
    22. Avengers Confidential: Black Widow & Punisher (2014)
    23. Robot Chicken (2005– )
    24. Where the Devil Hides (2014)
    25. The Evil Within (2014)
    26. Stanistan (2015)
    27. Limitless (2015– )

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 16:54.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora dokica89:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 00:57.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1