+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Meryem Uzerli / Merijem Uzerli

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Meryem Uzerli / Merijem Uzerli

    IMDb



    Merijem Uzerli (Meryem Uzerli) je turska glumica nemačkog porekla. Rođena je 12. avgusta 1983 u Kaselu (Nemačka) u mešovitom braku Nemice i Turčina, kao najmlađe od četvoro dece. Glumom se bavi već deset godina a njena najzapaženija uloga je uloga sultanije Hurem u turskom istorijskom spektaklu Sulejman Veličanstveni (Muhteşem Yüzyıl). Merijem je odrasla u Nemačkoj i slabo govori turski tako da je paralelno sa snimanjem serije učila turski jezik. Sve prethodne uloge odigrala je na nemačkom. Glumu je studirala tri godine u Hamburgu(Nemačka). Pored nemačkog, govori i engleski . Visoka je 173cm.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Inga Lindström (2004– )
    2. Das total verrückte Wochenende (2009)
    3. The Line (2009)
    4. Sterne über dem Eis (2009)
    5. WALF: We All Love Football (2010– )
    6. Lover's Guide (2010)
    7. Reise ohne Rückkehr (2010)
    8. Notruf Hafenkante (2007– )
    9. Jetzt aber Ballett (2011)
    10. Der Staatsanwalt (2005– )
    11. Ein Fall für zwei (1981– )
    12. Das ist ja das Leben selbst! (2012)
    13. Muhtesem Yüzyil (2011–2014)
    14. Gecenin Kraliçesi (2016– )
    15. Annemin Yarasi (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 20:27.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 22:49.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1