+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Elizabeth Mitchell / Elizabet Mičel

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Elizabeth Mitchell / Elizabet Mičel

    IMDb



    Elizabet Mičel (eng: Elizabeth Mitchell, rođena 27. marta 1970), je američka glumica. Ona je najpoznatija po ulogama kao dr. Julije Burke na ABC-TV seriji Lost i kao agent FBI-a Erica Evans na V. Ona je glumila u filmovima kao što su The Santa Clause 2, The Santa Clause 3: The Escape Clause, i Gia. Mičel trenutno glumi Ericu Kripke u novoj NBC-jevoj seriji Revolution.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Loving (1983–1995)
    2. Dangerous Curves (1992– )
    3. L.A. Firefighters (1996– )
    4. The Sentinel (1996–1999)
    5. JAG (1995–2005)
    6. Comfort, Texas (1997)
    7. Gia (1998)
    8. Significant Others (1998– )
    9. Molly (1999)
    10. Frequency (2000)
    11. Nurse Betty (2000)
    12. The Linda McCartney Story (2000)
    13. Time of Your Life (1999–2001)
    14. Hollywood Palms (2001)
    15. ER (1994–2009)
    16. The Beast (2001– )
    17. Double Bang (2001)
    18. Spin City (1996–2002)
    19. Man and Boy (2002)
    20. The Santa Clause 2 (2002)
    21. The Lyon's Den (2003–2004)
    22. CSI: Crime Scene Investigation (2000–2015)
    23. Gramercy Park (2004)
    24. Everwood (2002–2006)
    25. Boston Legal (2004–2008)
    26. 3: The Dale Earnhardt Story (2004)
    27. House M.D. (2004–2012)
    28. Haskett's Chance (2006)
    29. Running Scared (2006)
    30. The Santa Clause 3: The Escape Clause (2006)
    31. Lost: Missing Pieces (2007– )
    32. Lost (2004–2010)
    33. CollegeHumor Originals (2006– )
    34. V (2009–2011)
    35. Law & Order: Special Victims Unit (1999– )
    36. Answers to Nothing (2011)
    37. Prosecuting Casey Anthony (2013)
    38. Kristin's Christmas Past (2013)
    39. Revolution (2012–2014)
    40. Once Upon a Time (2011– )
    41. Gortimer Gibbon's Life on Normal Street (2014– )
    42. Crossing Lines (2013– )
    43. The Purge 3 (2016)
    Izmenjeno od: lisani; 18.04.2018 u 17:59.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 21:48.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1