+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 124 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Matthew Davis / Metju Dejvis

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Matthew Davis / Metju Dejvis

    IMDb



    Matthew "Matt" W. Davis (rođen 8. maja 1978), poznat kao Matt Davis, je američki glumac poznat po svojim ulogama kao Alarik Saltzman na CW seriji The Vampire Diaries i Adam Hillman na ABC serije What About Brian. On je trenutno i glavna zvezda nove CW-ove serije Cult.
    Davis je rođen u Salt Lake City-ju. Pohađao je Woods Cross High School, i University of Utah.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Tigerland (2000)
    2. Urban Legends: Final Cut (2000)
    3. Pearl Harbor (2001)
    4. Legally Blonde (2001)
    5. Lone Star State of Mind (2002)
    6. Blue Crush (2002)
    7. Below (2002)
    8. Something Better (2003)
    9. Seeing Other People (2004)
    10. Shadow of Fear (2004)
    11. Heights (2005)
    12. Into the Sun (2005)
    13. BloodRayne (2005)
    14. Mentor (2006)
    15. Bottoms Up (2006)
    16. What About Brian (2006–2007)
    17. Wasting Away (2007)
    18. Law & Order: Special Victims Unit (1999– )
    19. Limelight (2009)
    20. Finding Bliss (2009)
    21. In Plain Sight (2008–2012)
    22. S. Darko (2009)
    23. Waiting for Forever (2010)
    24. Damages (2007–2012)
    25. Cult (2013-2013)
    26. CSI: Crime Scene Investigation (2000–2015)
    27. Las Reinas (2017- )
    28. The Vampire Diaries (2009–2017)
    29. The Originals (2013- )
    30. The Originals Spin Off (2019)
    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 20:23.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 13:41.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1