+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Rachel Bilson / Rejčel Bilson

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Rachel Bilson / Rejčel Bilson

    IMDb



    Rachel Bilson (Los Angeles, 25. avgust 1981.) američka je filmska i televizijska glumica. Odrasla je u Kaliforniji. Njezin je otac, Danny Bilson, filmski redatelj i scenarist.

    Rachel je debitirala na televiziji 2003., a na filmu 2006. Najpoznatija je po ulozi Summer Roberts u TV seriji O.C i trenutno je glavna zvezda serije Hart of Dixie. Zaručena je za glumca Haydena Christensena, s kojim je glumila u filmu Jumper.

    U 2005.g. ju je magazin Maxim svrstao u 100 najseksipilnijih žena holliwoda.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. It's True! (1998– )
    2. 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (2002–2005)
    3. Buffy the Vampire Slayer (1997–2003)
    4. Unbroken (2003)
    5. MADtv (1995–2009)
    6. That '70s Show (1998–2006)
    7. The Last Kiss (2006)
    8. The O.C. (2003–2007)
    9. Chuck (2007–2012)
    10. Jumper (2008)
    11. New York, I Love You (2008)
    12. Waiting for Forever (2010)
    13. L!fe Happens (2011)
    14. The To Do List (2013)
    15. How I Met Your Mother (2005–2014)
    16. American Heist (2014)
    17. Hart of Dixie (2011–2015)

    Izmenjeno od: Shane; 30.04.2018 u 16:27.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora dokica89:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 10:40.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1