+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Troian Bellisario / Troian Belisario

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Troian Bellisario / Troian Belisario

    IMDb



    Troian Avery Bellisario, rođena 28. oktobra 1985. godine, američka je glumica, najpoznatija po ulozi Spencer Hastings u TV-seriji Pretty Little Liars.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Last Rites (1988)
    2. Quantum Leap (1989–1993)
    3. Tequila and Bonetti (1992– )
    4. Girlfriends (1997)
    5. JAG (1995–2005)
    6. Billboard Dad (1998)
    7. First Monday (2002– )
    8. Unspoken (2006)
    9. NCIS: Naval Criminal Investigative Service (2003– )
    10. Archer House (2007)
    11. Before the Cabin Burned Down (2009)
    12. Intersect (2009)
    13. Consent (2010)
    14. Peep World (2010)
    15. A November (2011)
    16. Pleased to Meet You (2012)
    17. The Come Up (2012)
    18. Joyful Girl (2012)
    19. Hey Tucker! (2013)
    20. C.O.G. (2013)
    21. Lauren (2012– )
    22. Exiles (2013)
    23. Immediately Afterlife (2014)
    24. Instagram Intervention with Troian Bellisario (2014)
    25. Pa-gents with Chris Pine (2014)
    26. Surf Noir (2014)
    27. Amy (2015)
    28. Suits (2011– )
    29. Martyrs (2015)
    30. Pretty Little Liars (2010– )
    31. Still a Rose (2015)
    32. Chuck Hank and the San Diego Twins (2016)
    33. Sister Cities (2016)
    34. Feed (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 03.05.2018 u 21:03.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:03.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1