+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.186
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.301
    Pohvaljen 12.950 puta u 3.091 postova
    Moć reputacije
    343

    Lucy Hale / Lusi Hale

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Lucy Hale / Lusi Hale

    IMDb



    Karen Lucille Hale, rođena u Memphisu, Tennessee, SAD, 14. juna 1989. godine, poznatija kao Lucy Hale, američka je filmska i TV glumica i pevačica. Slavu je stekla glavnim ulogama u TV serijama Savršeno oružje, Na visokoj nozi i Slatke male lažljivice. Takođe se pojavljuje u filmu Vrisak 4.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Ned's Declassified School Survival Guide (2004–2007)
    2. Secrets of a Small Town (2006– )
    3. Drake & Josh (2004–2007)
    4. The O.C. (2003–2007)
    5. Bionic Woman (2007– )
    6. American Family (2007)
    7. Wizards of Waverly Place (2007–2012)
    8. The Sisterhood of the Traveling Pants 2 (2008)
    9. The Apostles (2008)
    10. Privileged (2008–2009)
    11. Fear Island (2009)
    12. Ruby & the Rockits (2009– )
    13. Sorority Wars (2009)
    14. Private Practice (2007–2013)
    15. CSI: Miami (2002–2012)
    16. Scream 4 (2011)
    17. A Cinderella Story: Once Upon a Song (2011)
    18. Secret of the Wings (2012)
    19. Hey Tucker! (2013)
    20. Baby Daddy (2012– )
    21. How I Met Your Mother (2005–2014)
    22. Pretty Little Liars (2010– )
    23. Dude (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 20:01.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 12:36.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1