+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Leslie Bibb / Lesli Bib

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Leslie Bibb / Lesli Bib

    IMDb



    Leslie Bibb Louise (rođena 17. novembra 1974) je američki modni model i glumica. Igrala manje uloge u televizijskim serijama, kao sto su Crossing Jordan, Nip/Tuck, ER, Popular. Ona je dobila svoj ​​prvu ponavljajući ulogu u showu Big Easy, nakon čega slijedi filmsku ulogu u This Space Between Us.
    2012. godine dobija glavnu ulogu u novoj ABC-jevoj seriji GCB kao Amanda Vaughn.

    Bibb se udala za bankara Roba Borna, 22. novembra 2003.godine, ali sledece godine su se razveli. 2007.godine bila i u vezi sa glumcem Samom Rockwell.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Pacific Blue (1996–2000)
    2. Home Improvement (1991–1999)
    3. Private Parts (1997)
    4. Just Shoot Me! (1997–2003)
    5. Fired Up (1997–1998)
    6. Touch Me (1997)
    7. The Big Easy (1996–1997)
    8. Something So Right (1996–1998)
    9. Early Edition (1996–2000)
    10. Astoria (1998)
    11. Sons of Thunder (1999– )
    12. This Space Between Us (1999)
    13. The Young Unknowns (2000)
    14. The Skulls (2000)
    15. See Spot Run (2001)
    16. Popular (1999–2001)
    17. ER (1994–2009)
    18. Capital City (2004)
    19. Nip/Tuck (2003–2010)
    20. Hitched (2005)
    21. Line of Fire (2003–2005)
    22. Wristcutters: A Love Story (2006)
    23. Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (2006)
    24. Crossing Jordan (2001–2007)
    25. My Wife Is Retarded (2007)
    26. CSI: Miami (2002–2012)
    27. Entourage (2004–2011)
    28. Atlanta (2007)
    29. Sex and Death 101 (2007)
    30. Trick 'r Treat (2007)
    31. Iron Man (2008)
    32. The Midnight Meat Train (2008)
    33. Confessions of a Shopaholic (2009)
    34. Kings (2009)
    35. Law Abiding Citizen (2009)
    36. F--K (2010)
    37. Iron Man 2 (2010)
    38. Miss Nobody (2010)
    39. Funny or Die Presents... (2010– )
    40. A Good Old Fashioned Orgy (2011)
    41. Zookeeper (2011)
    42. Meeting Evil (2012)
    43. GCB (2012)
    44. Movie 43 (2013)
    45. Hell Baby (2013)
    46. Burning Love (2012– )
    47. Take Care (2014)
    48. The Following (2013–2015)
    49. Flight 7500 (2014)
    50. No Good Deed (2014)
    51. Love Is Relative (2014)
    52. About a Boy (2014–2015)
    53. Salem Rogers (2015)
    54. Don Verdean (2015)
    55. The Odd Couple (2015– )
    56. WHIH News Front (2015)
    57. The League (2009– )
    58. Captain America: Civil War (2016)
    Izmenjeno od: Shane; 25.04.2018 u 18:47.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 13:58.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1