+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Henry Cavill / Henri Kavil

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Henry Cavill / Henri Kavil

    IMDb



    Henri Kavil (engl. Henry Cavill; 5. maj 1983) je britanski glumac. Najpoznatiji je po ulozi Čarlsa Brendona u tv seriji Tjudorovi. Najznačajniji filmovi u njegovoj dosadašnjoj karijeri su Grof Monte Kristo, Zvezdana prašina i Besmrtnici. 2013. igraće Supermena u novom filmu Čovek od čelika.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Laguna (2001)
    2. The Count of Monte Cristo (2002)
    3. The Inspector Lynley Mysteries (2001–2008)
    4. Goodbye, Mr. Chips (2002)
    5. I Capture the Castle (2003)
    6. Midsomer Murders (1997– )
    7. Hellraiser: Hellworld (2005)
    8. Tristan + Isolde (2006)
    9. Red Riding Hood (2006)
    10. Stardust (2007)
    11. Whatever Works (2009)
    12. Town Creek (2009)
    13. The Tudors (2007–2010)
    14. Immortals (2011)
    15. The Cold Light of Day (2012)
    16. Man of Steel (2013)
    17. The Man from U.N.C.L.E. (2015)
    18. Sand Castle (2016)
    19. Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)
    20. The Justice League Part One (2017)
    21. Justice League Part Two (2019)

    Izmenjeno od: Shane; 24.04.2018 u 18:33.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 20:48.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1