+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Miley Cyrus / Majli Sajrus

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Miley Cyrus / Majli Sajrus

    IMDb



    Majli Rej Sajrus (engl. Miley Ray Cyrus 23. novembar 1992) je američka pop-pevačica, tekstopisac, televizijska i filmska glumica, koja je dostigla slavu glumeći glavnu junakinju Majli Stjuart/Hanu Montanu, tinejdžerske serije „Hana Montana“. Ubrzo je snimila i CD pod istoimenim nazivom, tačnije 2006. Ali njena solo karijera započinje izdavanjem albuma „Meet Miley Cyrus“ 23. juna 2007. koji uključuje njen prvi singl „See You Again“.

    Majlin drugi album „Breakout“ izdan je 22. jula 2008. je bio njen prvi album nevezan za popularnu seriju. Oba albuma debitovala su kao prvi na Bilbordovoj top-listi. Ali prvi značajniji korak je bio album „The Time of Our Lives“ izdan 28. avgusta 2009.

    Album najavljuje singl „Party in the U.S.A.“, koji ubrzo postaje jedan od najprodavanijih širom sveta.

    Majli se 2008. pojavljuje u filmu „Hana Montana i Majli Sajrus: Najbolje od oba sveta, koncert“ (engl. Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert). U animiranom filmu „Munja“ dala je glas devojčici Peni i ujedno snimila pesmu sa američkim glumcem Džonom Travoltom „I Thought I Lost You“. Upravo ova numera donela joj je nominaciju za Zlatni globus. Glumila i u rimejku serije „Hana Montana“ pod nazivom „Hana Montana: Film“. Poznati magazin Tajm svrstao ju je među „100 najuticajnih ljudi na svetu“. Godine 2009. je proglašena 29. „najbogatijom slavnom ličnošću“.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Doc (2001–2004)
    2. Big Fish (2003)
    3. The Suite Life of Zack and Cody (2005–2008)
    4. The Replacements (2006–2009)
    5. High School Musical 2 (2007)
    6. The Emperor's New School (2006–2008)
    7. Bolt (2008)
    8. Super Rhino (2009)
    9. Hannah Montana: The Movie (2009)
    10. The Suite Life on Deck (2008–2011)
    11. The Last Song (2010)
    12. Rock Mafia Presents: The Big Bang (2010)
    13. Hannah Montana (2006–2011)
    14. Borgore feat Miley Cyrus: Decisions (2012)
    15. LOL (2012)
    16. Two and a Half Men (2003–2015)
    17. So Undercover (2012)
    18. Miley Cyrus: Wrecking Ball (2013)
    19. Stone Quackers (2014– )
    20. The Night Before (2015)
    21. A Very Murray Christmas (2015)
    22. Untitled Woody Allen Project (2016– )
    Izmenjeno od: Shane; 18.06.2018 u 20:59.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:10.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1