+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 124 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Maggie Grace / Megi Grejs

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Maggie Grace / Megi Grejs

    IMDb



    Margaret Grace Denig (rođena 21. septembra 1983.god) poznata kao Megi Grejs, je američka glumica. Proslavila se igrajući u serijama „Lost“ i „The Following“, a prvu veću filmsku ulogu imala je nedavno u filmu „Knight and day“ sa Kamerun Dijaz i Tomom Kruzom i u filmu „Taken“ sa Lijamom Nisonom.

    Casopis FHM ju je uvrstio u listu sto najlepših žena, a našla se na 44. poziciji.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Rachel's Room (2001)
    2. Murder in Greenwich (2002)
    3. Shop Club (2002)
    4. Septuplets (2002– )
    5. CSI: Miami (2002–2012)
    6. Twelve Mile Road (2003)
    7. The Lyon's Den (2003–2004)
    8. Miracles (2003– )
    9. Like Family (2003–2004)
    10. Cold Case (2003–2010)
    11. Creature Unknown (2004)
    12. Oliver Beene (2003–2004)
    13. Law & Order: Special Victims Unit (1999– )
    14. The Fog (2005)
    15. Suburban Girl (2007)
    16. The Jane Austen Book Club (2007)
    17. Taken (2008)
    18. Malice in Wonderland (2009)
    19. Flying Lessons (2010)
    20. Lost (2004–2010)
    21. Knight and Day (2010)
    22. The Experiment (2010)
    23. Faster (2010)
    24. The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)
    25. Lockout (2012)
    26. Hot Girl, Fast Car, Eating a Banana (2012)
    27. Taken 2 (2012)
    28. The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)
    29. The Following (2013–2015)
    30. Decoding Annie Parker (2013)
    31. Californication (2007–2014)
    32. Susanna (2013– )
    33. When Calls the Heart (2013)
    34. Ten X Ten (2014)
    35. We'll Never Have Paris (2014)
    36. About Alex (2014)
    37. Taken 3 (2014)
    38. Untitled Wall Street Project (2014)
    39. Masters of Sex (2013–2016)
    40. The Choice (2016)
    41. Brad Carter: Doin' Wrong with You (2016)
    42. Showing Roots (2016)
    43. The Scent of Rain & Lightning (2017)
    44. Aftermath (2017)
    45. The Hurricane Heist (2018)
    46. Fear the Walking Dead (2015– )
    47. Supercon (2018)

    Izmenjeno od: dimic; 21.04.2018 u 09:09.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 16:48.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1