+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Taylor Lautner / Tejlor Lautner

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Taylor Lautner / Tejlor Lautner

    IMDb



    Tejlor Danijel Lautner (rodjen 11. februar 1992.god) je američki glumac, maneken i majstor borilačkih vještina. Lautner je pažnju javnosti prvi put privukao kao dijete u rodnom, Hollandu u državi Michigan kada je rangiran na prvo mjesto Američke sportskog karate udruženja. Potom je započeo glumačku karijeru, tumačeći sporedne uloge u TV-serijama i filmovima, među kojima se ističu Cheaper by the Dozen 2, te glavnu ulogu u filmu The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D. Slavu je stekao ulogom Jacoba Blacka u Sumrak sagi, radi te uloge je stekao titulu tinejdžerskog idola i seks simbola, kao i najbolje plaćenog tinejdžerskog glumca u Hollywoodu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Shadow Fury (2001)
    2. Summerland (2004–2005)
    3. The Bernie Mac Show (2001–2006)
    4. My Wife and Kids (2001–2005)
    5. The Nick & Jessica Variety Hour (2004)
    6. What's New, Scooby-Doo? (2002– )
    7. The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D (2005)
    8. Duck Dodgers (2003– )
    9. Danny Phantom (2004– )
    10. Cheaper by the Dozen 2 (2005)
    11. Love, Inc. (2005–2006)
    12. He's a Bully, Charlie Brown (2006)
    13. Twilight (2008)
    14. My Own Worst Enemy (2008– )
    15. The Twilight Saga: New Moon (2009)
    16. Valentine's Day (2010)
    17. The Twilight Saga: Eclipse (2010)
    18. Field of Dreams 2: Lockout (2011)
    19. Abduction (2011)
    20. The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)
    21. The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)
    22. Grown Ups 2 (2013)
    23. Run the Tide (2014)
    24. Tracers (2015)
    25. The Ridiculous 6 (2015)
    26. Cuckoo (2012– )

    Izmenjeno od: Shane; 03.05.2018 u 20:54.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 04:44.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1