+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Hayden Panettiere / Hejden Panetijer

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Hayden Panettiere / Hejden Panetijer

    IMDb



    Hayden Leslie Panettiere (Palisades, New York , 21. avgusta 1989.), američka glumica i pjevačica. Najpoznatija je po ulozi navijačice s natprirodnim moćima Claire u seriji "Heroji" i po ulozi biološke kćeri Ally McBeal u istoimenoj seriji.

    Hayden je rođena u Palisades, New Yorku u obitelji Lesley R. Vogel, bivše glumice iz sapunica i Alana "Skip" Panettierea, vatrogasnog poručnika. Hayden ima i mlađeg brata, također glumca Jansena Panettierea. Pohađala je osnovnu školu "South Orangetown" u New Yorku, no nakon završetka sedmog razreda počinje se školovati kod kuće.

    2006. Hayden je hodala s reality zvijezom Stephenom Collettijem. Par se razišao 2007. U prosincu 2007. proširio se trač kako Hayden izlazi s kolegom iz serije "Heroji", Milom Ventimiglijom , a u travnju 2008. Milo je potvrdio ljubavnu vezu s Hayden u britanskom TV showu "The Chris Moyles Show".

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Aliens in the Family (1996– )
    2. How Do You Spell God? (1996)
    3. Unhappily Ever After (1995–1999)
    4. One Life to Live (1968–2013)
    5. The Object of My Affection (1998)
    6. A Will of Their Own (1998– )
    7. A Bug's Life (1998)
    8. A Bug's Life (1998)
    9. Message in a Bottle (1999)
    10. Too Rich: The Secret Life of Doris Duke (1999)
    11. Touched by an Angel (1994–2003)
    12. If You Believe (1999)
    13. The Guiding Light (1952–2009)
    14. Dinosaur (2000)
    15. Remember the Titans (2000)
    16. The Affair of the Necklace (2001)
    17. Joe Somebody (2001)
    18. Chestnut Hill (2001)
    19. Kingdom Hearts (2002)
    20. Ally McBeal (1997–2002)
    21. The Mark of Kri (2002)
    22. Normal (2003)
    23. Fillmore! (2002–2004)
    24. Raising Helen (2004)
    25. Tiger Cruise (2004)
    26. The Dust Factory (2004)
    27. Racing Stripes (2005)
    28. Law & Order: Special Victims Unit (1999– )
    29. Lies My Mother Told Me (2005)
    30. Ice Princess (2005)
    31. Malcolm in the Middle (2000–2006)
    32. Kingdom Hearts II (2005)
    33. Mr. Gibb (2006)
    34. Commander in Chief (2005–2006)
    35. The Architect (2006)
    36. Bring It On: All or Nothing (2006)
    37. Skater Boys (2005– )
    38. Shanghai Kiss (2007)
    39. Kingdom Hearts II: Final Mix+ (2007)
    40. Robot Chicken (2005– )
    41. Fireflies in the Garden (2008)
    42. Scooby-Doo and the Goblin King (2008)
    43. I Love You, Beth Cooper (2009)
    44. Kingudamu hâtsu: Bâsu bai surîpu (2010)
    45. Heroes (2006–2010)
    46. Alpha and Omega (2010)
    47. American Dad! (2005– )
    48. Amanda Knox: Murder on Trial in Italy (2011)
    49. Scream 4 (2011)
    50. Hoodwinked Too! Hood vs. Evil (2011)
    51. Kingudamu hâtsu 3D: Dorîmu doroppu disutansu (2012)
    52. The Forger (2012)
    53. Until Dawn (2015)
    54. Nashville (2012–2018)
    55. Heroes Reborn (2015– )
    56. Custody
    Izmenjeno od: lisani; 14.04.2018 u 13:34.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:32.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1