+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Connie Britton / Koni Briton

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Connie Britton / Koni Briton

    IMDb



    Koni Briton eng: Constance Elaine "Connie" Britton (rođena 6. marta 1967.god) je američka glumica, pjevačica i producent.
    Ona je najpoznatija po ulogama kao Nikki Fabera u seriji City (1996-2000), kao Tami Taylor na NBC-jevoj seriji Friday Night Lights (2006-2011), za koju je bila nominirana za dva Primetime Emmy Awards za najbolju glavnu glumicu, kao i Vivien Harmonovoj u FX horor-dramskoj seriji American Horror Story (2011), za koju je isto bila nominirana za nagradu najbolje glavne glumice.

    Njeni najznačajniji filmovi su Friday Night Lights i Nightmare on Elm Street. Ona igra vodeću glavnu ulogu Rayna Jaymes u ABC-jevoj seriji Nešvil, za koju je bila nominirana za Zlatni globus i najbolju glumicu.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)

    Filmografija:

    1. The Brothers McMullen (1995)
    2. Pins and Needles (1995)
    3. Ellen (1994–1998)
    4. Escape Clause (1996)
    5. No Looking Back (1998)
    6. Cupid (1998–1999)
    7. Spin City (1996–2002)
    8. The Fugitive (2000–2001)
    9. Child Star: The Shirley Temple Story (2001)
    10. The Fighting Fitzgeralds (2001– )
    11. One Eyed King (2001)
    12. The Next Big Thing (2001)
    13. The West Wing (1999–2006)
    14. Lost at Home (2003– )
    15. Looking for Kitty (2004)
    16. Friday Night Lights (2004)
    17. Life As We Know It (2004–2005)
    18. The Life Coach (2005)
    19. Special Ed (2005)
    20. 24 (2001–2010)
    21. The Lather Effect (2006)
    22. The Last Winter (2006)
    23. Women in Trouble (2009)
    24. A Nightmare on Elm Street / A Nightmare on Elm Street 9 (2010)
    25. Friday Night Lights (2006–2011)
    26. Conception (2011)
    27. Inconvenient Interviews with Risa (2011)
    28. American Horror Story (2011– )
    29. Wing It Parenthood (2012)
    30. Seeking a Friend for the End of the World (2012)
    31. The Fitzgerald Family Christmas (2012)
    32. Angels Sing (2013)
    33. The To Do List (2013)
    34. Drunk History (2013– )
    35. This Is Where I Leave You (2014)
    36. Family Guy (1999– )
    37. Me and Earl and the Dying Girl (2015)
    38. American Ultra (2015)
    39. Nashville (2012–2018)
    40. The People v. O.J. Simpson: American Crime Story (2016– )
    Izmenjeno od: Johnnybyte; 04.02.2016 u 22:36.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 04:13.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1