+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 124 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Kivanç Tatlitug / Kivanč Tatlitug

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Kivanç Tatlitug / Kivanč Tatlitug

    IMDb



    Kıvanç Tatlıtuğ (Adana, Turska - 27. oktobra 1983.) popularni je turski glumac i bivši model.
    Kivanc je osvojio natjecanje 'Model World' 2001. godine, te tako ušao u profesionalni svijet manekenstva i glume. Ovaj turski Brad Pitt poznat je po ulogama u serijama Gumuš, Bijeg, Zabranjeno voće i u novoj veoma popularnoj seriji Kuzey Güney - Sever Jug / Nebo i zemlja.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Gümüs (2005–2007)
    2. Amerikalilar Karadeniz'de 2 (2007)
    3. Menekse ile Halil (2007–2008)
    4. Ask-i Memnu (2008–2011)
    5. Ezel (2009–2011)
    6. Kelebegin Rüyasi (2013)
    7. Kuzey Güney (2011–2013)
    8. Kurt Seyit ve Sura (2014)
    9. Edict of Expulsion 1492

    Izmenjeno od: Shane; 04.09.2018 u 21:31.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 16:28.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1