+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Travis Fimmel / Travis Fimel

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Travis Fimmel / Travis Fimel

    IMDb



    Travis Fimmel (rođen 15. jula 1979) je australski glumac i bivši model. On je najpoznatiji po svom profilu za Calvin Klein kampanju, glumio je sa Patrick Swayze u TV seriji The Beast. Trenutno je glavna zvezda nove History Channel serije Vikings.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Tarzan (2003– )
    2. Rocky Point (2005– )
    3. Southern Comfort (2006)
    4. Restraint (2008)
    5. Surfer, Dude (2008)
    6. The Beast (2009– )
    7. Ivory (2010)
    8. The Experiment (2010)
    9. Needle (2010)
    10. Pure Country 2: The Gift (2010)
    11. Chase (2010– )
    12. Supremacy (2011)
    13. BlackBoxTV (2010– )
    14. Outlaw Country (2012)
    15. The Baytown Outlaws (2012)
    16. Harodim (2012)
    17. Vikings: Athelstan's Journal (2015– )
    18. Maggie's Plan (2015)
    19. Vikings (2013– )
    20. Warcraft (2016)
    21. All Quiet on the Western Front (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 03.05.2018 u 21:03.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora dokica89:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:22.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1