+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Blake Lively / Blejk Lajvli

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Blake Lively / Blejk Lajvli

    IMDb



    Blejk Kristina Lajvli (engl. Blake Kristina Lively, rođena 25. avgusta 1987. u Los Anđelesu, Kalifornija) je američka glumica. Najpoznatija je po ulozi Serene van der Vudsen u TV seriji Gossip Girl.

    Lajvli započinje glumačku karijeru 1998. u filmu Peskar, koji je režirao njen otac. 2005. glumi Bridžit u filmu Sestre po farmerkama koji joj donosi nominaciju u takmičenju Teen Choice Awards. 2008. glumi u drugom delu filma Sestre po farmerkama 2.
    Lajvli 2006. glumi u filmu Accepted, a nakon toga imala je i par manjih uloga.

    Blejk je najmlađa ćerka Elejn i Ernija Lajvli koji se takođe bave glumom. Ima dve sestre, Lori i Robin, i dva brata, Erika i Džejsona koji su takođe povezani sa glumom. Lajvli je išla u srednju školu u Burbanku gde je bila član hora, navijačica i predsednica razreda.

    Lajvli je od 2004. do 2007. bila je u vezi sa prijateljem iz detinjstva Keli Blatsom. Kasnije 2007. govorilo se da se Lajvli zabavlja sa kolegom iz serije Gossip Girl. Njena veza sa kolegom Penom Badžli poznata je od maja 2008. nakon što je par fotografisan na putovanju u Meksiku. Njihova veza je trajala 4 godine. Udata je za glumca Ryan Reynolds-a.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Sandman (1998)
    2. The Sisterhood of the Traveling Pants (2005)
    3. Accepted (2006)
    4. Simon Says (2006)
    5. Elvis and Anabelle (2007)
    6. The Sisterhood of the Traveling Pants 2 (2008)
    7. New York, I Love You (2008)
    8. The Private Lives of Pippa Lee (2009)
    9. The Town (2010)
    10. Saturday Night Live (1975– )
    11. Green Lantern (2011)
    12. Hick (2011)
    13. Savages (2012)
    14. Savages: The Interrogations (2012)
    15. Gossip Girl (2007–2012)
    16. The Age of Adaline (2015)
    17. All I See Is You (2016)
    18. The Shallows (2016)
    19. Untitled Woody Allen Project (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 03.02.2018 u 21:46.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora dokica89:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:30.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1