+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Leighton Meester / Lejton Mister

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Leighton Meester / Lejton Mister

    IMDb



    Lejton Mister (engl. Leighton Meester, 9. april 1986) je američka glumica i pevačica. Privukla je pažnju ulogom Bler Valdorf u tinejdžerskoj seriji Tračara. Godine 2010. glumila je u filmu Country Strong, 2011. godine u trileru The Roommate i u romantičnoj komediji Monte Carlo, a 2012. godine u komediji That's My Boy.

    Lejton je rođena u Fort Vortu, u Teksasu, od majke Konstans (rođena Has) i oca Daglasa. Veći deo života provela je u Njujorku i Los Anđelesu. Njeno prezime na holandskom znači „majstor“ ili „učitelj“.

    Malo je poznato da je Lejton rođena u federalnom zatvoru dok je njena majka izdržavala kaznu zbog krijumčarenja marihuane, koju je nabavljala sa Jamajke. Za vreme održavanja kazne, brigu oko Lejton preuzela je njena baka. Lejton ima i osam godina mlađeg brata, Aleksandra. Kada je imala 11 godina, ona i njena majka odselile su se iz Marko Ajlanda na Floridi u Njujork. Počela je da radi i kao model, za modnu agenciju „Vilhelmina“ gde je sarađivala i sa njihovim tadašnjim fotografom (sada producentkinjom), Sofijom Kopolom. Pozirala je i za potrebe jedne kampanje, Limited Too, zajedno sa koleginicom i budućom glumicom Amandom Sejfrid, koja je prisećajući se zajedničke kampanje, rekla: „Lejton je bila veoma samouverena“.

    Prvi put se kao glumica pojavljuje u jednoj epizodi serije Zakon i red, kao žrtvin prijatelj.U želji da nađe stabilniji posao, sa 14 godina se seli u Los Anđeles. Maturirala je u maloj privatnoj školi i to jednu godinu ranije nego što je trebalo.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Law & Order (1990–2010)
    2. Boston Public (2000–2004)
    3. Once and Again (1999–2002)
    4. Family Affair (2002–2003)
    5. The Jackalope (2003)
    6. Hangman's Curse (2003)
    7. Tarzan (2003– )
    8. The Big Wide World of Carl Laemke (2003)
    9. Crossing Jordan (2001–2007)
    10. 7th Heaven (1996–2007)
    11. North Shore (2004–2005)
    12. Hollywood Division (2004)
    13. 24 (2001–2010)
    14. 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (2002–2005)
    15. Veronica Mars (2004–2007)
    16. Secrets of a Small Town (2006– )
    17. Monster Allergy (2006– )
    18. Surface (2005–2006)
    19. Flourish (2006)
    20. Inside (2006)
    21. Numb3rs (2005–2010)
    22. House M.D. (2004–2012)
    23. CSI: Miami (2002–2012)
    24. Drive Thru (2007)
    25. Shark (2006–2008)
    26. The Beautiful Ordinary (2007)
    27. The Haunting of Sorority Row (2007)
    28. Killer Movie (2008)
    29. Entourage (2004–2011)
    30. Date Night (2010)
    31. Going the Distance (2010)
    32. Country Strong (2010)
    33. The Roommate (2011)
    34. Monte Carlo (2011)
    35. The Oranges (2011)
    36. That's My Boy (2012)
    37. Gossip Girl (2007–2012)
    38. Life Partners (2014)
    39. The Judge (2014)
    40. Like Sunday, Like Rain (2014)
    41. By the Gun (2014)
    42. Any Tom, Dick, or Harry (2015)
    Izmenjeno od: Shane; 14.09.2018 u 20:01.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora dokica89:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:50.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1