+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Jessica Biel / Džesika Bil

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Jessica Biel / Džesika Bil

    IMDb



    Džesika Kler Bil (engl. Jessica Claire Biel) je američka glumica, rođena 3. marta 1982. godine u Eliju, Minesota (SAD).
    Kao tinejdžerka postala slavnom zahvaljujući ulogom Mary Camden u popularnoj TV-seriji 7th Heaven. Nakon nekoliko godina je došla u sukob sa producentima te je, nastojeći se otresti imidža "dobre djevojke" pozirala polugola za časopis Gear, a što je izazvalo kontroverze zbog njene tadašnje maloljetnosti. Biel je nakon toga postepeno izbačena iz serije, što joj je omogućilo da se posveti filmskoj karijeri. Često je od strane medija proglašavana jednom od najljepših i najseksepilnijih žena današnjice.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. It's a Digital World (1994)
    2. Ulee's Gold (1997)
    3. I'll Be Home for Christmas (1998)
    4. Summer Catch (2001)
    5. The Rules of Attraction (2002)
    6. The Texas Chainsaw Massacre (2003)
    7. Cellular (2004)
    8. Blade: Trinity (2004)
    9. Stealth (2005)
    10. London (2005)
    11. Elizabethtown (2005)
    12. The Illusionist (2006)
    13. 7th Heaven (1996–2007)
    14. Home of the Brave (2006)
    15. Next (2007)
    16. I Now Pronounce You Chuck & Larry (2007)
    17. Hole in the Paper Sky (2008)
    18. Easy Virtue (2008)
    19. Saturday Night Live (1975– )
    20. Powder Blue (2009)
    21. Guys and Dolls at the Hollywood Bowl (2009)
    22. Planet 51 (2009)
    23. Valentine's Day (2010)
    24. The A-Team (2010)
    25. New Year's Eve (2011)
    26. The Tall Man (2012)
    27. Total Recall (2012)
    28. Hitchcock (2012)
    29. Playing for Keeps (2012)
    30. The Truth About Emanuel (2013)
    31. Family Guy (1999– )
    32. New Girl (2011– )
    33. A Kind of Murder (2015)
    34. Accidental Love (2015)
    35. Bleeding Heart (2015)
    36. The Devil and the Deep Blue Sea (2016)
    37. Spark (2016)
    Izmenjeno od: Shane; 10.09.2018 u 21:24.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 13:59.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1