+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 124 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Pamela Anderson / Pamela Anderson

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Pamela Anderson / Pamela Anderson

    IMDb



    Pamela Deniz Anderson (engl. Pamela Denise Anderson; rođena 1. jula 1967.) je kanadsko-američka glumica, foto-model, producentkinja. Najzapaženiju ulogu je imala u američkoj seriji „Čuvari plaže“ u kojoj je igrala lik Si Džej Parker. Andersonova po nekima važi za seks simbol devedesetih. Ima američko i kanadsko državljanstvo.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Days of Our Lives (1965– )
    2. Charles in Charge (1984–1990)
    3. Married People (1990–1991)
    4. Top of the Heap (1991– )
    5. Married with Children (1987–1997)
    6. The Taking of Beverly Hills (1991)
    7. Snapdragon (1993)
    8. Raw Justice (1994)
    9. Aerosmith: Blind Man (1994)
    10. Come Die with Me: A Mickey Spillane's Mike Hammer Mystery (1994)
    11. Baywatch: Forbidden Paradise (1995)
    12. Barb Wire (1996)
    13. Naked Souls (1996)
    14. The Nanny (1993–1999)
    15. Baywatch (1989–2001)
    16. Home Improvement (1991–1999)
    17. Futurama (1999–2013)
    18. Just Shoot Me! (1997–2003)
    19. V.I.P. (2001)
    20. V.I.P. (1998–2002)
    21. Scooby-Doo (2002)
    22. King of the Hill (1997–2010)
    23. Pauly Shore Is Dead (2003)
    24. Baywatch: Hawaiian Wedding (2003)
    25. Scary Movie 3 (2003)
    26. Less Than Perfect (2002–2006)
    27. Sex, Lies & Michael Aspel (2004)
    28. Stripperella (2003– )
    29. 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (2002–2005)
    30. MADtv (1995–2009)
    31. Stacked (2005–2006)
    32. Blonde and Blonder (2007)
    33. Superhero Movie (2008)
    34. Kath & Kim (2008– )
    35. Costa Rican Summer (2010)
    36. The Commuter (2010)
    37. Hollywood & Wine (2011)
    38. Package Deal (2013– )
    39. Fra Sydhavn til West Coast (2013–2014)
    40. Jackhammer (2014)
    41. Чтo творят мужчины! 2 / Chto tvoryat muzhchiny! 2 / What Men Do! 2 (2015)
    42. Connected (2015)
    43. The People Garden (2016)
    44. Don't Be a Derk (2016)
    45. The Institute (2017)
    46. Sur-Vie (2017)
    47. Baywatch (2017)
    48. SPF-18 (2017)
    Izmenjeno od: lisani; 18.04.2018 u 18:10.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 06:21.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1