+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 124 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Claire Holt / Kler Holt

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Claire Holt / Kler Holt

    IMDb



    Kler Holt (engl. Claire Holt) je australijska glumica, najpoznatija po ulozi Eme Gilbert u televizijskoj seriji za decu i tinejdžere H2O: Samo dodaj vodu.

    Kler je rođena 1988. godine u Brizbejnu, Australija. Postala je medijska zvezda u Australiji 2006. godine, u seriji H2O: Samo dodaj vodu, zajedno sa Karibom Hajn i Fibi Tonkin. U budućnosti, Kler bi volela da završi univerzitet, ali da i dalje glumi Emu, jer kaže da se jako puno zabavlja dok snima ovu seriju.

    Glumila je Samaru u seriji Slatke male lažljivice i Rebeku u Vampirski dnevnici.

    U slobodno vreme, Kler voli da pliva, da igra odbojku i tenis, kao i da se druži s porodicom i prijateljima. Kada nije preterano fizički aktivna, voli da provodi vreme vežbajući da svira klavir, gitaru i pevajući.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. H2O: Just Add Water (2006– )
    2. Messengers 2: The Scarecrow (2009)
    3. Mean Girls 2 (2011)
    4. Pretty Little Liars (2010– )
    5. Blue Like Jazz (2012)
    6. The Vampire Diaries (2009– )
    7. The Originals (2013– )
    8. Aquarius (2015– )
    9. 47 Meters Down (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 22.04.2018 u 21:23.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:28.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1