+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 124 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Laura Vandervoort / Laura Vandervurt

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Laura Vandervoort / Laura Vandervurt

    IMDb



    Laura Vandervoort Diane (rođena 22. septembra 1984) je kanadska glumica poznata po ulogama kao Kara-El u američkoj televizijskoj seriji Smallville, Lisa u ABC seriji V (Visitors), i Sadie Harrison u kanadskoj tv seriji Instant Star.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Goosebumps (1995–1998)
    2. Penny's Odyssey (1999)
    3. Twice in a Lifetime (1999–2001)
    4. Alley Cats Strike (2000)
    5. Are You Afraid of the Dark? (1990–2000)
    6. Mom's Got a Date with a Vampire (2000)
    7. Mutant X (2001–2004)
    8. The Gavin Crawford Show (2000–2003)
    9. Prom Queen: The Marc Hall Story (2004)
    10. Doc (2001–2004)
    11. 72 Hours: True Crime (2003– )
    12. Falcon Beach (2005)
    13. Sue Thomas: F.B.Eye (2002–2005)
    14. Troubled Waters (2006)
    15. The Dresden Files (2007– )
    16. The Lookout (2007)
    17. CSI: Crime Scene Investigation (2000–2015)
    18. Instant Star (2004–2008)
    19. Out of Control (2009)
    20. Into the Blue 2: The Reef (2009)
    21. The Jazzman (2009)
    22. Damage (2009)
    23. Riverworld (2010)
    24. V (2009–2011)
    25. Family Guy (1999– )
    26. Smallville (2001–2011)
    27. The Entitled (2011)
    28. Spider-Man: Edge of Time (2011)
    29. Desperately Seeking Santa (2011)
    30. This Means War (2012)
    31. Broken Trust (2012)
    32. Ted (2012)
    33. White Collar (2009–2014)
    34. Finding Mrs. Claus (2012)
    35. Haven (2010– )
    36. CSI: NY (2004–2013)
    37. Cubicle Warriors (2013)
    38. Captain Canuck (2013– )
    39. Coffee Shop (2014)
    40. Ballers (2015– )
    41. Bitten (2014– )
    42. Supergirl (2015– )

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 19:37.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora dokica89:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 11:17.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1